Vreme čitanja: oko 2 min.

Zorica i Kemiš oduševili Gocu Tržan iznenađenjem koje su joj priredili pred koncert: "Kakva gospoda"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica dobila poklon uoči koncerta

  • 0
Goca Tržan, Zorica Brunclik i Kemiš Foto-kolaž: Mileta Mirčetić

Poznata pop pevačica Goca Tržan sinoć, 23. maja, održala je fantastičan koncert u MTS dvorani, a nakon sumiranih utisaka je otkrila kakvo iznenađenje je dobila.

Uoči koncerta, koleginica joj je priredila iznenađenje, a Goca je sada podelila na društvenim mrežama o čemu se radi.

Pevačica se oglasila se na Instagramu i objavila poklon koji je dobila od Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

- Pre nego što počnemo priču o sinoćnjem koncertu, samo da vidite kakva su ovo gospoda - rekla je Goca, pa pokazala buket lala.

- Oni znaju da su lale moje omiljeno cveće, ali ove su čokoladne, ne bih smela ni da ih pipnem ako želim da ostanem mršava - rekla je Goca.

- Mnogo uspeha večeras na koncertu žele ti Zorica i Kemiš - piše na čestitki uz nacrtana srca.

Podsetimo, Goca je na muzičkoj sceni skoro tri decenije, a oduvek je važila za jaku ženu, ali njena muzika zapravo svedoči o tome da "njena jačina leži u njenim emocijama".

Pevačica je koncert došla sa suprugom Rašom Novakovićem, a ono što je još emotivnije je rođendan njene ćerke Lene, koji su sinoć proslavili.

- Mnogo volim svoj posao, obožavam publiku, volim da izađem na binu, a najbolji deo mog posla je kad uhvatim mikrofon i to krene. Vrhunac mog posla i ono što ja najviše volim da radim jeste kontakt sa publikom. Ne pijem alkohol nikada u životu. Volim osećaj uzbuđenosti. Ta vrsta energije kada drhtiš, nije loša uopšte za izlazak na binu, jer ne želim da izađem i da sam utrnula, želim sve da vidim, čujem i pamtim - rekla je Goca, pa otkrila da će joj se ćerka naći u publici.

- Večeras je 17. rođendan moje ćerke, biće u publici. Mi smo namerno izabrali ovaj datum. Baš danas sam okačila post i napisala "Došla sam da večeras proslavimo rođendan". Lena je tinejdžerka, ne voli da se slika i bude komentarisana, to nije njen život. Dok je bila mala, svuda sam je vukla, ali sad se baš mnogo pita. Imala je muzičku želju i to će večeras biti ispoštovano.

Goca će koncertom obeležiti jubilarnih 30 godina svoje karijere, pa je opisala istu.

- Moja karijera i život su intenzivni, traje 30 godina, prošla sam sve moguće stepenice i nivoe koje ovaj posao traži, hvala Bogu da je tako, jer ja zaista i dalje mogu da stanem pred publiku, prepunu dvoranu - rekla je pevačica.

Pevačica je započela koncert sa velikim hitom "Ni na zemlji, ni na nebu".

(Telegraf.rs)

Video: Tržan: Došla sam na Beogradsko proleće jer mi je super što je to pravi pop i beogradska tradicija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA