Vreme čitanja: oko 1 min.

Sin Dragane Mirković otkrio da li se seli u Srbiju: "Gube se prave vrednosti, ako nastave ovim putem..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko otkrio da bi živeo u našoj zemlji

  • 2
Marko Bijelić Printskrin: Instagram/ marko.vnm

Nakon što je Dragana Mirković saopštila da se razvodi nakon 24 godine braka od biznismena Tonija Bijelića, njihova deca Manuela i Marko, su takođe u žiži interesovanja.

Draganini naslednici su još pre nekoliko godina započeli samostalne živote, u svojim stanovima, a pevačici je to jako teško palo tek kada je Toni napustio dvorac, te su se deca vratila u isti.

Marko se sada oglasio putem Instagrama povodom života u Beču, pa otkrio da li bi se vratio u Srbiju.

- Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro - istakao je Bijelić, a onda otkrio šta mu se ne dopada u Austriji, a šta mu se sviđa u Srbiji.

- Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na "Onlifens" modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac - rekao je Marko.

Podsetimo, Marko je fizičkim izgledom očarao lepši pol, a možemo videti da vredno radi na tome svojim treninzima.

Dragana donedavno nije pokazivala svoju decu u javnosti, čak nisu imali ni društvene mreže gde je ipak prepustila njima tu odluku, te su otvorili svoje naloge kada su smatrali da treba.

Marko je nedavno objavio na svom Instagramu video snimak kako trenira u teretani, te pokazao da je redovan vežbač, a na velikim težinama koje diže bi mu pozavideli mnogi.

Poslednji put u javnosti se pojavio na koncertu Dragane Mirković, te je svojim izgledom i šarmom privukao veliku pažnju, pogotovo devojaka.

Dragana je oduvek isticala koliko joj znači podrška dece, te iako su jedan period bili fizički odvojeni, nije toliko osetila jer oni neprestano brinu i vode računa o njoj u svakom smislu.

(Telegraf.rs)

Video: Biće vam jasno zašto devojke "otkidaju" na njega: Sin Dragane Mirković objavio ubitačan snimak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. maj 2024 | 21:27

    Bravo Marko lepo si to reko.

  • Gaga

    25. maj 2024 | 07:30

    Marko i u Srbiji je to tako niti ima muskarca pravog niti zene normalne,ja mislim da cak u tome prednjacimo za razliku od Austrije i okolnih komsija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA