Vreme čitanja: oko 3 min.

"Poslednjih meseci nije bio dobro": Komšije Tonija Montana iz Bojnika sa velikom tugom progovorile o pevaču

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Toni će biti sahranjen u svom rodnom mestu Bojniku kod Leskovca

  • 0
Toni Montano Printskrin: YouTube/BBF

Pevač Miljković Velibor poznatiji kao Toni Montano pronađen je mrtav, 22. maja, u svom stanu u Beogradu.

On će biti sahranjen u svom rodnom mestu Bojniku kod Leskovca, a sada su progovorili meštani tog mesta, te otkrili da je pre 10 dana bio tu.

- Samo pre desetak dana je bio ovde i kosio travu kako bi sredio dvorište. Čim je zamotao česmu, mora da je otišao za Beograd - rekao je dobro poznat Bujer iz Bojnika.

Njegov prijatelj nije ni čuo da nas je Bora, kako su ga zvali svi u Bojniku, rodnom mestu njegove majke, napustio. Ovu vest primio je sa suzama u očima.

- Baš me je bio zamolio da mu nađem nekog da mu pretera pokošenu travu. Pričao mi je da je prodao stan i da će definitivno da se preseli u Bojnik. Ipak, poslednjih meseci nije bio dobro. To se videlo - rekao je njegov drug iz detinjstva.

Bojničani, koji su čuli loše vesti, tužni su zbog smrti Tonija Montana. Odmah nakon utvrđivanja uzroka smrti on će biti sahranjen u rodnom mestu njegovih roditelja, u Bojniku kod Leskovca.

- Nadamo se od nedelje - rekao je telefonskom razgovoru njegov bratanac Milan.

Toni je bio sin jedinac. Grobnicu roditelja, pored kojih će i sam naći večni mir, posećivao je redovno.

- Nije propuštao nijedan parastos, nijedne zadušnice. Često smo ga viđali poslednjih nekoliko godina ovde. Svi ga pamtimo kako ujutru ode s cegerom na pijacu i vraća se kući. Iako je bio tih i povučen, voleo je da popije, a moje pljeskavice je najviše voleo. Svakog dana je naručivao kad je bio tu. Dovodio je i svoje društvo iz Beograda u roditeljsku kuću. Znao je da ih ugosti. Toni je bio legenda Puste Reke - rekao je poznati roštiljdžija iz ovog mesta.

Kako kaže, Bojnik se ponosio njime jer je bio svoj i odskakao od okoline, pa misli da je zaslužio da se na lokalnom Domu kulture nađe i mural s njegovim likom, tik pored Fejata Sejdića, rođenog Bojničanina.

- Borin otac, inače rođeni Lapotinčanin, i Fejat su se mnogo družili. Ja sam s Tonijem igrao fudbal. Bio je boem. Iako roker, voleo je i dobru narodnu pesmu. Malo ko ovde zna da je napisao najlepšu pesmu Šabanu Šauliću "Šadrvari" - rekao je direktor Sportske hale u Bojniku Dejan Stanojević.

U restoranu ovog objekta stoji Tonijeva slika.

- Voleo je da dođe ovde. Poslednji put je, kao pravi domaćin, prošle godine ugostio kolege iz Crvene jabuke, koji su svirali na Bojničkom letu. Lepo smo se družili - dodao je.

Bojničani se nadaju da će iz lokalne samouprave barem prirediti komemoraciju u čast poznatog pevača.

- Zaista bih to želeo, ali niko nam se iz familije dosad nije javio. Čak ne znam ni kada će tačno biti sahrana - rekao je za Kurir predsednik opštine Bojnik, Nebojša Nenadović.

Podsetimo, kako saznaje Telegraf, njegovo telo se nalazi na Institutu za sudsku medcinu, gde se čeka obdukcija tela.

Čim se uvtrdi uzrok njegove iznenadne smrti, biće sahranjen u rodnom mestu svojih roditelja, u Bojniku, kod Leskovca.

- Nije dobila od pogrebne ništa. Treba da se utvrdi uzrok smrti, zato se čeka. Ne zna se još ništa - rekla je komšinica za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko snimio velelepno imanje u Titelu sa svinjcem i kokošinjcem:Ovde je Ražnatović razradio biznis

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA