Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Jelena Karleuša posle celog skandala sa Duškom i Severinom: Poslala kratku i brutalnu poruku

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Karleuša javno je osudila izjave hrvatske pevačice na temu Srebrenice

  • 11
Jelena Karleuša Foto: Nikola Anđić, Printskrin: Telegraf

Skandal koji je izbio između Jelene Karleuše i Severine Vučković u koji je upleten i Duško Tošić nikog nije ostavio ravnodušnim.

U jeku cele priče, pop diva se oglasila i rekla jednu brutalnu rečenicu:

- Ništa vezano za Duška me ne interesuje više - bila je kratka Jelena Karleuša za Infomer.

Podsetimo, Jelena Karleuša javno je osudila izjave Severine Vučković na temu Srebrenice.

Hrvatska pevačica je dala intervjuu tokom boravka u Sarajevu, da bi se Jeleni putem Instagrama obratila šokantnom porukom i poslala joj prepiske sa Jeleninim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem.

Podsetimo, bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je, sudeći prema onome što se vidi u prepiskama, na iste odgovarala, a sada je uz njih Jeleni poslala i poruku koja se može smatrati uvredljivom, na šta joj Karleuša nije ostala dužna.

- Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad - napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pevačice na temu Srebrenice.

- I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i SINA da nazoveš genocidnim! - odgovorila joj je Jelena.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović: "Ovo je moj prvi koncert u rodnom gradu, posle 20 godina"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    25. maj 2024 | 16:06

    Ako je Jadranki Barjaktarovic zabranjen ulazak u Srbiju zbog pesme onda zabraniti i Severini ulazak jer je njena izjava jos gora,neoprostiva..Mi stalno zaboravljamo ,prastamo pa dosta vise.Nisam fan Karleuse ali dobro joj je odgovorila i posetila da joj je sin Srbin .

  • Vvv

    25. maj 2024 | 16:02

    Jelena, pokazi joj gde joj je mesto.Objasni joj svojim poganim jezikom,da te razume.Odavno je trebala da se vrati u svoju" lijepu"...

  • Vodolijax

    25. maj 2024 | 16:57

    Njemu sad imponuje što mi znamo da se on dopisivao sa jahticom.....a mi sad znamo da ne zna da sklopi jednu rečenicu.........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA