Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako je Duško Tošić "objasnio" poruke koje je slao Severini: Pomenuo jahtu

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrio je navodni razlog zbog kog je kontaktirao, iako se on u porukama koje su procurile u javnost nigde ni ne spominje

  • 28
Duško Tošić i Severina Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/duskotosic

Duško Tošić oglasio se nakon prepiski sa Severinom, koje smo sinoć ekskluzivno objavili.

Fudbaler ističe da je pevačicu kontaktirao kako bi pevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Prema njegovim rečima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažuje Severinu da im zapeva na zabavi.

- Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz "WhatsApp" grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta - rekao je Tošić za Kurir.

Međutim, nije jasno koji od nekoliko puta kada joj je pisao je navodno bio sa povodom koji je naveo, jer se u porukama jasno vidi da joj je jednom prilikom pisao sa pitanjem da peva na proslavi njegovog prijatelja.

Svi dalji kontakti sa njom u porukama koje su procurile u javnost čak nemaju ni naveden povod za komunikaciju, dok se Dubai i navodna kupljena jahta čak ni ne spominju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    25. maj 2024 | 18:14

    Jahta? Lol...nisam bas siguran da moderni camac za 7-8 osoba ima status jahte, ali ajde, kapiram...nije mogao da kaze " zvao sam Seve da nam peva na camcu".

  • Somi

    25. maj 2024 | 19:25

    Ja vidim veći čamac a ne jahtu.

  • Tijana

    25. maj 2024 | 19:33

    Za nastupe pevaca angazuju se menadzeri, Dusko to dobro zna! Ne salju se poruke pevacici preko instagrama! Ispao je smesan, Seve ga otresla, ne svidja joj se, a otresla je i Karleusu! 2 : 0 za Seve!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA