Vreme čitanja: oko 1 min.

Vezu krije kao "zmija noge": Džejlu povezuju sa kik-bokserkom, a sada isplivao nepoznat detalj iz prošlosti

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se osoba koja je zna od malih nogu

  • 1
Džejla Ramović Printskrin: Instagram/džejlaramovic

Mediji već duže vreme bruje o pevačici Džejli Ramović i njenom ljubavnom životu.

Nedavno su se pojavili navodi da je u vezi sa kik-bokserkom iz Novog Sada, sa kojom mesecima unazad navodno ide na razne destinacije.

One su, kako pišu mediji, nedavno bile u Istanbulu, uživale su u krstarenju Bosforom, a na Instagramu su objavljivale fotografije i snimke na kojima nisu zajedno.

Na pojedinim stranicama moglo se pročitati i kako su Džejla i kik-bokserka navodno zajedno i živele i to u Barseloni, gde je pevačica boravila zbog školovanja.

U februaru je Džejla na šuškanja o vrsti odnosa i druženja sa kik-bokserkom rekla za Alo:

- Uživam da se družim sa ljudima koje volim. Imam veliko društvo, putujemo, izlazimo i provodimo slobodno vreme zajedno. Društvo kao i svako drugo! Nejasno mi je to da me neko pita zašto je neko moj prijatelj. Osim toga, nemam nameru izlagati svoje prijatelje stresu i upoznavati javnost sa njima - rekla je ona tada.

Ipak, njen ljubavni život uvek je bio pod velom misterije, a to je istakla i njena nastavnica, koja je poznaje od malih nogu.

- Mi svi pamtimo svoje korene, odakle smo došli, odakle smo potekli i ona nikad svoje Gorožde ne zaboravlja. Ona je odavde naučila prva slova, prve reči, prve pesme, prve brojeve, prve možda simpatije, koje je ona potajno krila, ali verujte mi, mnogo je njih gajilo simpatije prema Džejli, ali ona je to nekako potajno skrivala kao devojčica - rekla je Džejlina nastavnica za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Kratak šortsić, a noge duge, zbogom pameti svima koji je vide: Džejla Ramović izrasla u zavodnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA