Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Samardžić održao koncert za pamćenje u Nišu, a na samom kraju bio “zatrpan” publikom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fantastična atmosfera na Tvrđavi

  • 0
Koncert Željka Samardžića u Nišu Foto: Dragana Kocić

Željko Samardžić održao je sinoć, 25. maja koncert za pamćenje na Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi.

Ono po čemu će ga poznati pevač sigurno pamtiti je fantastična atmosfera i to što je pred sam kraj koncerta bio “zatrpan” publikom, uglavnom tindjžerkama.

Nakon što se zahvalio publici u Nišu na divnoj večeri bilo je jasno da će pesmom “Ljubavnik” koncert biti završen, a više desetina devojaka poželelo je da iskoristi još to malo vremena dok je popularni pevač na bini da se sa njim fotografiše. Skok na scenu dve tinejdžerke, ohrabrio je i druge koje su se nalazile u prvim redovima da to isto učine, i samo par sekundi bilo je potrebno da cela pozornica bude ispunjena Željkovim obožavateljkama.

Bez ozbira na to što je bio “opkoljen” sa svim strana Samardžić je pevao kao da se ništa ne događa, a na pokušaje obezbeđenja da tinjdžerke udalje od njega kratko je prokomentarisao: “U redu je, sve su to naša deca”.

Dok se se Letnjom pozornicom orilo: “Dušu mi lomi, srce razlomi to možeš samo ti”, obebzebeđenje je pokušavalo da devojke skloni i vrati među ostale gledaoce, ali su se iznova vraćale sve dok Željko nije otpevao i poslednji stih. Odmah zatim napustio je scenu u pratnji više radnika obezbeđenja kako bi izbegao “novi” nalet obožavateljki.

Željko je priredio zaista divno veče niškoj publici, koja je to i potpuno zaslužila. Letnja pozornica bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a od prvog do poslednjeg minuta koncerta koji je trajao dva i po sata svi su bili na nogama i pevali zajedno sa Samardžićem dobro poznate hitove poput “ Pokaži mi šta znaš”, “Dajte neku lošu”, “Bezborazno zelene”...

Nije predstavljalo iznenađenje što je na koncertu bila uglavnom ženska publika, ali jeste mnoge začudilo što su to bile uglavnom mlade devojke, mnoge i dvostruko mlađe od Željkovih najvećih hitova.

(Telegraf.rs)

Video: Savo Milošević zapevao hit Željka Samardžića: U baražu za EP se nije proslavio, ali sa mikrofonom...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA