Vreme čitanja: oko 1 min.

Samira Lončarević povukla šok potez: Sve oči uprte u nju zbog skandala sa Dženanom, a evo šta ona radi

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oputužila pevača da dugi niz godina ima ljubavnicu i dete

  • 2
Dženan i Samira Lončarević Foto-kolaž: Privatna arhiva, Amir Hamzagic/ATAImages

Kao bomba odjeknula je vest da se Dženan Lončarević razvodi od supruge Samire sa kojom je bio 25 godina u braku.

Njegova dugogodišnja supruga iznela je niz optužbi na račun pevača s kojim ima dvoje dece.

Ona je oputužila Dženana Lončarevića da dugi niz godina ima ljubavnicu sa kojom ima dete, kao i da želi da je ostavi na ulici.

Pevač se tim povodom nije oglašavao, nastavio je da nastupa. Takođe je viđen sa drugom ženom u Beogradu, a izgleda i da je Samira okrenula novi list.

Naime, Dženanova bivša supruga otišla je sa drugaricama na jednu proslavu gde je pozirala u elegantnom odelu kraljevski plave boje i dobila dosta komplimenata na račun svog fizičkog izgleda.

Kada je ekipa Telegrafa otišla ispred zgrade u kojoj živi u Beogradu, jegov komšija, vidno šokiran, kada je upitan za Dženana otkrio je "da ga viđa sa malim detetom i da je sve vreme mislio da mu je ustvari vanbračna žena, prava žena", pa je nakon svega što je otkrio - ostao i on pomalo zatečen.

- Da, živi tu sa tom ženom, često ga vidim sa malim detetom. Moguće da je to njihovo... Svi smo mislili da mu je to žena - tvrdi komšija iz zgrade.

Podsetimo, Samira je u ekskluzivnoj ispovesti, za naš portal, potvrdila da je Dženanu verovala kada joj je, jednom prilikom kada je snimljen s drugom ženom, rekao da mu je to saradnica.

Kasnije se ispostavilo da je njen muž godinama vodio paralelnu vezu - sa ljubavnicom u Beogradu.

Dženan je u februaru 2024. podneo zahtev za razvod braka od Samire sa kojom je zvanično u braku 25 godina i imaju dva sina.

Tužbu je podneo na njen rođendan. Za 18 godina koliko je na sceni, Dženan ženu niti jednom nije pokazao u javnosti, a čak joj je i ime krio.

(Telegraf.rs)

Video: Dženan zapevao Cecinu pesmu na nastupu, da li je to poruka za razvod?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    26. maj 2024 | 12:33

    Muslimanska posla,oni mogu imati više žena tako kažu oni da im je muhamed dozvolio,a muhamedu to Bog reko preko andjela🤣.Komedija od religije.Čak ih 40 devica čeka u raju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA