Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dogodile su se strašne stvari, ostala sam bez novca": Nikolini Pišek umro muž, a onda je upala u probleme

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sređuje vilu u Zagrebu

  • 1
Nikolina Pišek kuća Zagreb Foto: Telegraf, Nikola Tomić

Voditeljka Nikolina Pišek uređenje vile u Zagrebu, osmislila je sama, za razliku od stana u Beogradu, koji je bio uređen prema željama pokojnog supruga,Vidoja Ristovića.

Nakon njegove smrti, Nikolina je zauvek napustila Beograd te odlučila da se vrati u Zagreb.

Nedavno je krenula sa uređivanjem vile koju su zajedno kupili i planirali zajedničkim snagama da srede, ali je nažalost sve prekinula Vidojeva iznenadna smrt, u maju 2022. godine pa uređenje traje nešto duže nego što je voditeljka planirala. Takođe, skandali oko raspodele imovine sa svekrom su doprininele tome.

Vila ima neverovatnih 1600 kvadrata, a osim prostrane unutrašnjosti, ima i veliko dvorište u kojem se nalazi i bazen, a voditeljka često sa pratiocima deli kako teku radovi i šta je sledeće.

Tako je bilo i ovog puta, pa je pričala o sređivanju kuhinje i dotakla se finansijskih problema:

- Ovo je potpuno ludo, ali baš zato ovo moram podeliti sa vama. Ovako je moja kuhinja trebalo da izgleda pre nego što su se dogodile one grozne stvari u mom životu, a ovako izgleda sada. Dogodile su se strašne stvari, ja sam ostala usred projekta, a bez dovoljno novca i onda sam morala da rasporedim taj novac na neki drugi način. Ovo je nastalo iz te grozne situacije! Nešto prelepo i možda čak i bolje nego što je planirano.

- Kada vam život servira limune - napravite limunadu. Ili limončelo, tart od limuna, sladoled… Evo ja jesam. Iz jako loše pozicije, sa redukovanim budžetom, uz veliku podršku sa strane i pažljivu logistiku, uspela sam nemoguće. Ovo je delić toga, ali jako bitan i jedan od ključnih delova svakog domaćinstva. Njeno veličanstvo - kuhinja - napisala je Nikolina i pokazala svoj novi dom.

Nikolina je tom prilikom otkrila da se u kuhinji snalazi veoma dobro, a na meniju su bile ćufte i pire-krompir.

(Telegraf.rs)

Video: Nikolina se useljava u vilu koju je gradila sa Vidojem vrednu skoro 2 miliona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    26. maj 2024 | 15:35

    "strašne stvari, ostala sam bez novca"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA