Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragana Mitar se udaje za imućnog biznismena! Dok svi bruje o njenoj trudnoći, ona sprema gala slavlje

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša modelsica već bira venčanicu

  • 2
Dragana Mitar Printskrin: Instagram/dragana_mitar

Bivša zadrugarka i nekadašnja modelsica, Dragana Mitar, nedavno se vratila iz Dubaija gde je boravila sa svojim izabranikom čiji identit u potpunosti nikad nije želela da otkrije, a onda je na njenoj Instagram priči osvanula fotografija na kojoj je vidimo sa stomačićem, dok je njen partner ljubi u isti.

Pronele su se glasine da je Dragana u drugom stanju, što je ona tada demantovala, a sada se saznalo da bivša zadrugarka planira svadbu!

Dragana će po drugi put stati na ludi kamen, a sa svojim zabranikom planira gala venčanje, za koje su pripreme već u toku.

- Dragana i njen dečko su potpuno ludi jedno za drugim. Posle mnogo vremena je srećna i ispunjena u svakom smislu. Planiraju svadbu i porodicu na jesen, a već su počele i pripreme. Traže salu, a ona je počela da gleda venčanice. Rade i na bebi, njen sin Jovan silno želi brata ili sestru... Dragana je uverena da je našla konačno srodnu dušu i sigurna je da je to, to - otkriva izvor za Pink.

Podsetimo, kako su mediji pisali, Draganin novi izabranik je imućni biznismen.

- U pitanju je imućni biznismen iz Batočine, koji godinama živi i radi u Beogradu. Imao je neuspešan brak pre Dragane, a izgleda da je sada našao pravu ljubav. Poštovan je u svojim krugovima i verujem da je to privuklo Draganu koja je odmah pala na njegov šarm, ali i mnoge druge kvalitete - otkrio je dobro upućen izvor za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    26. maj 2024 | 20:53

    Пример како од једне лепе жене можете да направите ругобу 👹 и још да платиш дебело за то.Где ти је памет била🐑

  • Sani

    26. maj 2024 | 23:00

    Majkl Dzekson

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA