≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Andreana Čekić se prvi put u karijeri slomila pred kamerama, otkrila istinu o ocu: "Nije me ni prepoznao..."

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Imala je dve i po godine kada su joj se roditelji razveli, nakon čega je ona sa majkom otišla u Beč

  • 2
Andreana Čekić Printskrin: RepublikaTV/Razotkrivanje

Folk zvezda Andreana Čekić već duže od deceniju prisutna je na muzičkoj sceni, a za tačno 14 godina, koliko je poznata javnosti, tek sada je otvorila dušu i progovorila prvi put o ocu.

Njene suze pogodile su ljude, naročito zbog toga što javnost nije znala ništa o bolnom detinjstvu koje je imala.

U emotivnoj ispovesti, sada je kroz suze govorila o ocu i periodu detinjstva, kada se sa majkom odselila iz rodne Bosanske Dubice.

Andreana je imala dve i po godine kada su joj se roditelji razveli, nakon čega je ona sa majkom otišla u Beč gde je nastavila svoj život. Oca potom dugo nije videla, a njihov sledeći susret dogodio se posle mnogo godina, koji će Andreani zauvek ostati uzrezan u mozgu, kao najveća bol.

- Kad sam se ja rodila i kad su se moji rastali, mama i ja smo otišle u Beč i tad je počeo neki skroz drugačiji period života. Jako su mi nedostajala moja braća od strica. Mnogo sam patila i za bakom, tatinom mamom, iako se majkina mama, druga baka, svim silama trudila da nadoknadi - započela je pevačica i nastavila:

- Moji su se jako ružno, gadno rastali, nisu se rastali na onaj način kako bi meni lakše bilo. Nažalost su se vređali. Ne smem da budem neiskrena... To meni baš nije prijalo. Mislim, kome bi prijalo? Ja sam bila svedok toga. Hvala Bogu, nije bilo nasilja, ali kad sam otišla sa majkom za Beč, nikada se nije lepo pričalo o njemu, niti se sa njegove strane lepo pričao o mami. To je mene bolelo i boli me i dan danas.

Posle godina života daleko od doma u kojem je rođena, Andreana je videla oca, koji je čak nije ni prepoznao

- Taj susret pamtim po tome da me nije ni prepoznao, jer sam odjednom bila mnogo veće dete nego što je on zapamtio. Sačekao me je na autobuskoj stanici. Sećam se da sam imala jako veliku tremu i želju da ga zagrlim i da ga vidim, ali je osećaj taj koji je na kraju stvaran bio, bio skroz drugačiji u smislu da nisam osetila tu ljubav od njega koju sam očekivala - rekla je Andreana u emisiji "Razotkrivanje" za Republika TV, a onda je počela da plače.

Ipak, sigurna je da ju je otac voleo, ali priznaje da je od njega očekivala malo više od onoga što joj je pružio.

- Ne mogu da kažem da mene otac nije voleo, ali mislim da je moglo malo emotivnije i bolje da bude... - uplakanim tonom izustila je poznata pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA