Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva scena 37 godina kasnije! Prizor kao iz "Boljeg života", Bjelogrlić zaplesao sa Svetlanom Bojković

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj prizor dirnuo je mnoge

  • 7

Serija "Bolji život" emitovana je premijerno 1987. godine, a na RTS se i danas reprizira.

Smatra se jednom od naših najboljih serija, a likovi Eme Popadić i Gige Moravca, koje su maestralno odigrali Svetlana Bojković i Marko Nikolić, nema kome nisu prirasli za srce.

Priča je pratila život porodice Popadić, Eme, Gige i njihove dece, a scena koja je danas osvanula na društvenim mrežama posebno će dirnuti stariju publiku.

Mladi glumac Aleksej Bjelogrlić, sin našeg proslavljenog producenta i glumca Dragana Bjelogrlića, usnimio je svog oca kako pleše sa glumicom Svetlanom Bojković.

Ovaj trenutak mnoge je podsetio na scenu iz serije, jer je, podsetimo, Dragan Bjelogrlić u "Boljem životu" igrao sina Svetlane Bojković.

Kako bi dočarao trenutak, Aleksej je uz snimak plesa dodao i naslovnu numeru iz popularne jugoslovenske serije i emodži crvenog srca, čime je pokazao i lično oduševljenje.

(Telegraf.rs)

Video: Dragan Bjelogrlić snimio uznemirujuću scenu za potrebe filma "Izlet" gde se njegov lik obesio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    27. maj 2024 | 15:41

    Kojim se ,,likovima" mi sve divimo u serijama filmovima i mislim da bi tako trebalo da i ostane da nikad ali nikad ne saznamo za pravu istinu kakvi su stvarni karakteri tih kojima se divimo ?

  • Vida

    27. maj 2024 | 04:12

    Bacim pogled na stotu reprizu. Gledam scenu kad su zene putovale u Grcku za 8. mart pa jedna se spanjda sa pevacem za jednu noc. Uh al je to bilo strasti. Cela serija je prelepa kao i ssve sa Sojicem koje su mnogo vise slika naseg drustva

  • Dend

    27. maj 2024 | 15:30

    Samo se pitam ko je ,,krpa a ko zakrpa" ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA