≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tošić se oglasio nakon što su isplivale Karleušine prepiske sa advokatom: Indirektno zapretio Jeleni

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Pošto vidim mnogo laži sa druge strane..", započeo je on

  • 4
Jelena Karleuša Duško Tošić Foto: Nikola Anđić, Nikola Tomić

Fudbaler Duško Tošić oglasio se nakon teksta u Telegrafu, na svom Instagram nalogu i to prvi put na ovakav način i pomenuo temu razvoda od Jelene Kareluše.

Naime, Tošić je prvo objavio naš tekst u kojem se nalazi poruka koju je Jelena razmenila sa njegovim advokatum, po kojima se jasno vidi da hitno zahteva razvod.

- Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo SPORAZUMNO! - napisao je Tošić i dodao emotikone.

Duško Tošić Printskrin: Instagram/duskotosic

Tu se nije zaustavio, pa je naveo da "vidi mnogo laži sa druge strane", pa je najavio i neku svoju verziju priče, o kojoj će, kako tvrdi, mediji pisati.

- Pošto vidim mnogo laži sa druge strane.. Nisam se oglašavao 4 godine povodom svog privatnog života, zbog toga sto smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju tako da cu uskoro dati detalino svoju verziju, ali plasim se da ce mediji morati narednih dve godine da se bave time.

Duško Tošić Printskrin: Instagram/duskotosic

Podsetimo, pop diva Jelena Karleuša oglasila se sinoć nakon izjave njenog supruga Duška Tošića, o kojoj bruji javnost.

Karleuša je navela da mora da reaguje na "izvrtanje istine". Ona je objavila prepisku sa Duškovim advokatom u kojoj piše:

- Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio:

- Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom - napisao joj je advokat.

Karleuša je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza.

- Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... - deo je poruke, ali se ostatak ne vidi.

Inače, kako se može videti iz priloženog, prepiska je nastala 23. maja 2022. u 9:46 ujtru.

(Telegraf.rs)

Video: Duško Tošić objavio snimak sa proslave rođendana, pa poručio: “Da se menjam sada ne ide”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    27. maj 2024 | 10:54

    Zar bas morate?Stalno su vam puna usta dece,a zapravo na njih ovim postupcima najmanje mislite.Budite popularni i u medijima i bez skandala.Verovatno je to teze,ali pokusajte.

  • Duki

    27. maj 2024 | 10:53

    Ovo je suvisno nisam nikad verovala da tako nisko padas .Zastitite svoju decu posto je vama kraj . Niste prvi ni poslednji .

  • Rina

    27. maj 2024 | 14:55

    Ja se njemu divim..koliko je on strpljiv..pametan..kulturan..i sve cini da zastiti decu od ovu spodobu..koja zivi na racun njegove pare zivi ..u njegovoj vili..jel ona nikada nista nije mogla zaradit..svi .koncerti su joj propali albumi..jel ona nezna ni pricati a kamoli pevati..Razvod..posle one fotogravije..nadam se da je svesna..nemoral..i nage slike po novinama sta dokazuju na sudu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA