≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isplivali detalji o testamentu Zorice Brunclik, rođaci razotkrili sve: "Ima decu iz veza i brakova pre Kemiša"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo se pevačica pita da li će se njegova ćerka iz prvog braka koja živi u Nemačkoj, naći na spisku naslednika njihovog bogatstva

  • 3

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš stekli su ogromno bogatstvo tokom godina zajedničkog života i rada.

Njih dvoje decenijama uživaju i srećnom i skladnom brku, opšte je poznato da oboje imaju i decu iz prethodnih veza, pa je tako nedavno otkrivena porodična tajna koja se tiče njihovog testamenta i bogatstva koje imaju.

Zorica iz tri braka ima troje dece, i četvrto iz vanbračne zajednice, i smatra da sva deca treba da dobiju nasledstvo, a sa tim se i Kemiš slaže koji iz prvog braka ima ćerku.

Zorica je, navodno, sela i hitno saopštila mužu da mora da reši pitanje testamenta.

Sa druge strane Kemišovi rođaci su navodno pre nekoliko godina ispričali da se samo Zorica pita za nasledstvo.

Naime, kako su za "Skandal" tvrdili dalji Kemišovi rođaci, samo se Zorica Brunclik pita da li će se njegova ćerka iz prvog braka koja živi u Nemačkoj, naći na spisku naslednika njihovog bogatstva.

- Ima i Zorica svoju decu iz veza i brakova pre Kemiša, a Zlata je njihovo zajedničko dete i ona im je mezimica - započinju rođaci za gorenavedeni list i dodaju:

- Ali to je zato što je ona najmlađa, a ne što je odvajaju. Ona i živi s njima, ali nikome od njihove starije dece ništa ne fali. E sad, što se testamenta tiče, tu je Zorka glavna, Kemiš u to neće da se meša.

On toliko voli Zoricu, pa joj sve to i prepušta, jer zna da se neće ogrešiti ni o jedno dete. Svi oni lepo funkcionišu i slažu se iako ne žive svi zajedno.

- A verujem da će Zorka biti pravedna kao i uvek i da se neće ogrešiti ni o jedno dete - završava izvor, prenosi "Hello".

(Telegraf.rs)

Video: Ćerka Zorice Brunclik postala glumica: Dobila ulogu u spotu svog muža

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA