≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preminuo bivši muž Hanke Paldum, pevačica se oglasila: "Delim iskrenu bol s mojom decom"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U svojoj emotivnoj objavi je do detalja opisala posledice usled kojih je preminuo njen bivši

  • 2
Hanka Paldum Printskrin: Youtube/Hayat Media BiH

Bivši muž Hanke Paldum, muzički producent Muradif Brkić Mufta, preminuo je u 76. godini.

Pevačica je tužnu vest podelila na Instagramu, gde se i oprostila od Mufte, sa kojim je dobila ćerku Minelu i sina Mirzada.

- Nakon teške bolesti i borbe za oporavak, od posledica moždanog udara, danas nas je napustio profesor Muradif Brkić, nekadašnji direktor "Sarajevo diska". Delim iskrenu bol s mojom decom i njegovom porodicom i molim Gospoda da nam svima podari mir, a Muradifa nagradi za svako dobro koje je za života posejao! - započela je Hanka, pa nastavila da se zahvaljuje bivšem partneru.

- Njegovim odlaskom ostala je velika praznina na bosankohercegovačkoj muzičkoj sceni. Otišao je najveći muzički producent, vizionar i poznavalac muzičkih prilika ovih prostora. Učio je od najboljih jugoslovenskih diskografa i producenata koji su nakon izvesnog vremena i sami priznali da ih je sve nadmašio ukazujući mu najveće poštovanje! Nesebično i s ljubavlju je pružao pomoć mnogim mladim pevačima, muzičariam i autorima koji i sada uživaju ogromnu slavu okićeni Muradifovim stvaralaštvom, među kojima sam i ja. Neka mu njegova duša pronađe najlepše mesto u raju u okrilju Božje milosti! - napisala je Hanka Paldum uz njihove fotografije.

Kompozitorova i pevačicina ćerka Minela se ovim povodom oglasila.

- Pre pet godina je imao težak moždani udar i nikada se od toga nije oporavio - rekla je Minela, piše Ekskluziva.ba.

Muradifu je, kako prenose bosanski mediji, bio oduzet govor zbog moždanog udara, ali i sposobnost pokreta desne ruke i noge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA