Viki Mitrović se oglasila nakon strašne nesreće koju je doživela: Detalje iz nekog razloga krije

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Imam modrice i povređena sam", navela je ona

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Viktorija Viki Mitrović oglasila se, nakon što je doživela stravičnu nesreću, nakon koje se spekulisalo da je u komi.

Naime, ona je imala saobraćajnu nesreću dok se sa svojim dečkom vraćala iz Ljubljane za Beograd.

Nakon brojnih spekulacija o njenom stanju, Viki se napokon oglasila i otkrila kako se oseća.

- Imam modrice i povređena sam. Bila sam samo u stanju šoka par sati. Primila sam infuziju i sada se oporavljam. Psihički me ubija to što sam videla različite naslove, da sam živa sahranjena, da je nekome smešno... Ljudima sam više šokirana nego ovim što se desilo - zaključila je ona za "Pink" i dodala da detaljnije o samoj nesreći ne želi da priča.

Podsetimo, tetka Mitrovićeve, Berta juče je otkrila da je Viki u komi nakon strašnog udesa.

Kako je otkrila, Viktorijini baka i deka nisu upućeni u ono što se desilo njihovoj unuci, a ona tvrdi i da ih niko iz bolnice nije kontaktirao.

- Niko ništa ne zna. Niko nas nije zvao. Nismo upućeni uopšte u to šta je sa Viki. Ne čitamo portale. Baba i deda ne znaju ništa, oni sada rade i dolaze tek uveče kući - poručila je Viktorijina tetka Berta za "Pink"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂😂

    11. jun 2024 | 16:24

    Ona joj drugarica rece juce da je u komu i na int.sto ti je medicina,danas se odmah probudila,donijeli joj tel.i deriii, vidi se da si izdrzjiva nema stoda neces u zadrugu ne daj Boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA