Nakon što je Jana za Nućija rekla da je "samo za šator" ponovo se oglasila: Popila sam dve rakije i planulo je

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

Jana je istakla i da ne zamera Nućiju ako stvarno ne zna nijednu njenu pesmu

Sinoć, 10. juna pevačica Tanja Savić, održala je promociju albuma u jednom prestižnom beogradskom hotelu, a jedna od zvanica bila je njena starija koleginica Jana Todorović.

Tim povodom Jana je dala izjavu za medije, pa za početak otkrila kakvo mišljenje ima o Tanji.

- Mislim da je Tanja fenomenalna, jedna od najboljih. Možda i najbolja. Što se mene lično tiče. Tanju mnogo volim i privatno i želim joj ono što bih poželela i svom detetu. Ona je jedna divna žena, jedna divna majka, predobar vokal. Želim joj sve najbolje.

Zatim je Jana otkrila da je li je spremna za letnju turneju.

- Bogami, moji nastupi kreću...Prvo, imam privatno veselje kod svog brata. Njegova ćerka puni 18 godina i radujem se zbog toga. Znači, od 12. jula, pa do 20. avgusta, ređaju se datumi. Što privatna slavlja, što klubovi, što letnje bašte, iz države u državu...Ne znam još koliko ću godina tako da radim...Što se tiče letnje turneje, meni je to fenomalno. Nemam vremena da trošim novac koji zaradim, nego samo radim, radim...Jedem, spavam, pevam i to je to.

Janina izjava za Nućija podigla je prašinu i od tada se danima pisalo, a sada je Jana objasnila na šta je tačno mislila.

- To je više bilo zezanje na Kristinin račun (prim. aut. ćerka). Ja nemam ništa protiv momka. Niti se ja sada perem. Kristina mi je mnogo zamerila i rekla mi je "Mama...". Čak je bila u inostranstvu na ekskurziji i pitala me "Mama što si ovo rekla?". Pa to je samo izletelo zbog tebe, ne želim tvoje želje da ispunjavam. Verujem da Nućiju nije ni bio plan da snimimo duet, ali neka ostane samo ovo, da to tako nisam mislila i da samo želim svima sve najbolje. Čak i Nući meni može da bude dete. Tako da nema potrebe da ja nekog prozivam. Ne da se ja sada nešto izvlačim, nego to je tako izletelo. "Kao, ako bi Kristina poželela duet..."...Malo ste me navukli. Ja sam rekla...Pa ne mogu svaku želju da joj ispunim, otišla sam, popila sam dve rakije i to je onda planulo...I onda je i Nući dao neku izjavu, ali nema potrebe stvarno - rekla je Jana pa otkrila da li misli da se Nući naljutio:

- Ne verujem. To meni tako nije izgledalo. Ja sam dobila mnogo snimaka sa svih strana, kada je on izjavio...Moguće da stvarno ne zna nijednu moje pesmu. Nije me povredilo, ali da mlađa generacija mene ne sluša, ja u to ne verujem. Zato što deca kada slave 18. rođendan, mene pozovu da im ja otpevam, barem znaju "Barabar" ili "Lune, lune", tako da, nema veze, ne zameram.

Jana je zatim otkrila kakvog je stava po prepevavanju pesama, odnosno snimanju kavera.

- Nemam nikakav problem, neka pevaju. Neka se bori svako na način koji želi i na način koji može. U svakom slučaju, mi smo te pesme pošteno plaćali. Tu uopšte nije bilo ni tada jeftino, a ni sada. Mene jedino nervira kada neko pokuša da mi promeni tekst na pesmi. Što se tiče pevanja, neko malo bolje peva, neko slabije, ali što se tiče tekstova... Skoro se desila jedna situacija koju nikako ne podržavam. Toj devojci sam zamerila. Devojka je otpevala "Crnu kutiju" i promenila je tekst. To ne može niko bolje da napiše od profesionalaca. Tu pesmu je pisala Marina Tucaković, tako da...Ja sam bogami reagovala. Kontaktirala me je devojka i uradila je spot za pesmu i onda sam je lepo zamolila "Bolje ti to skini, da ja ne bih pozvala"...Ustvari ne ja, nego ljudi koji rade to. Meni je žao što se to desilo. Da je otpevala pesmu onako kako ide tekst, ne bih se ja bunila, ali to je to. Mislim da je mnogo hrabro da ti potceniš jednu Marinu Tucaković, ajde mene, ali ne i legendu koja je napisala toliko mega mega hitova u svojoj karijeri.

Za kraj je Jana otkrila da li je kontaktirala Futu.

- Ne, nisam. Nemam vremena iskreno. Opet mi izletelo (smeh) - zaključila je Jana.

(Telegraf.rs)

Video: "Neko je samo za šator": Jana Todorović "udarila" na Nućija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    11. jun 2024 | 17:46

    Daj bre koji nući, nemoj te da se za...... Klinci grme uz janu ne uz nućija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA