Mreže bruje o potezu dečka Jovane Jeremić! Zbog onoga što je uradio ljudi u šoku: Kako misliš u vezi ste, a...

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Komentari ne prestaju da se nižu

Dečku Jovane Jeremić, biznismenu Draganu Stankoviću, 12. juna je izgoreo pekarski pogon u Begaljici.

Ekipa "Telegrafa" posetila je pekarski pogon, a "kralj hleba" je zajedno sa devojkom Jovanom, za medije govorio o situaciji koja ih je zadesila.

Ipak, jedna stvar je korisnicima mreža upala u oči, a objava je postala viralna.

- Kako to misliš u vezi ste, a ne nosi masku za telefon sa tvojom slikom? - stoji u objavi.

"Trepni ako si otet", "Ovaj čovek baš nema sreće. Idi brate pod Ostrog jedno mesec dana spavaj tamo, reatartuj se", "Kako providno prevrće telefon", "On ovo mora da nosi", samo su neki od komentara koji su napisani u šali.

Podsetimo, požar je naneo milionsku štetu, a voditeljka se oglasila za naš portal.

- Izbio je požar u Draganovom delu pogona. Šteta je preko milion i po evra. Vatrogasci su došli na vreme, ali Dragan je svojim očima gledao kako mu gori imovima. Čekamo nadležne organe da utvrde uzrok požara.

Ovo je drugi požar u roku od dva meseca, a kako je Jovana rekla, ovo su upozorenja za Dragana.

- Ovo je treći požar od 2021. godine, a drugi u poslednja dva meseca. Ovo su upozorenja i pritisci koje moj Dragan trpi non stop. Postoje problemi u pekarskoj industriji, strani faktor želi da je preuzme i da vlada hlebom Srbije. Da nam stranci kroje kapu kolika je cena hleba - rekla je ona i dodala:

- Kad padne Dragan Stanković, pašće svi pekari u Srbiji. On se bori za pekarsku industriju Srbije. Da svi rade i zarađuju, a ne jedan proizvođač da zgrće novac preko grbače dobrih ljudi. Mi smo imali najavu juče niza pritisaka kojićce se desiti. Mi branimo ovim činom našu zemlju. Sve što se desilo to je vid pritiska na industriju hleba.

- Dragan neće da proda biznis, on samo hoće i bori se za pravdu, a to je da svi mogu da rade i žive od hleba, a ne da hleb bude 500 dinara. Protiv toga se bori i zato trpi napade i štetu - rekla je Jovana za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Jovane Jeremić i Dragana nakon velikog požara u pogonu: "Imali smo najavu da će se..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hleb

    15. jun 2024 | 10:35

    Na zalost hleb bi trebao da bude 50 din u odnosu na cenu zita i brasna . Cesto u velikim marketima nemate hleb ispod 150 - 200 u popodnevnim casovima i to kad se vracamo sa posla ... Strasno sta se sve radi narodu , sve placa narod....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA