"Poštovani sude i gledaoci..." Janjuš se obratio naciji nakon što je Aneli izašla, njegove reči šokirale

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Pročitao pismo

U Beloj kući "Elite", trenutno je u toku anketa. Ukućani biraju najkoristoljubivije osobe.

Kada je na red došao Marko Janjušević, on je uzeo pismo i pred svima ga pročitao.

- Prva osoba je čovek koji koristi da dodiruje devojke, a to je Majčica, broj dva je Danka koja je koristila vreme da mi pomogne u rehabu - prvo je saopštio svoj izbor u anketi Janjuš, a onda rekao:

- Sad ću pročitati jedno pismo... Poštovani sude i gledaoci, više se obraćam ljudima koji gledaju atak na mene i pokušavaju da mi ubace reč u usta, pokušavaju da me obogalje svojim stavom i blate moj ugled, s tim vas obaveštavam da svi oni mogu samo da mi p**uše k***c -rekao je besno Janjuš, a onda se nadovezala njegova bivša partnerka Maja.

- Janjuš je broj jedan koji seje decu pa ih onda šutne, svi znaju koliko je koristoljubiv i gleda materijalnu stranu, uvek gleda ko je prva tema i na koga će da se nakače. Broj dva je Uroš koji je koristio ljude u prijateljstvu u trenutcima kad si se posvađao sa Aneli si bio dobar sa mnom i na trećem mestu Miona koja me je izdala u prethodnom rijalitiju, koristiš i Ša da sprema tikvice i onda ga ne poštuješ -rekla je Maja, a sve pogledajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta smo zatekli ispred Janjuševe kuće nakon saznanja o trudnoći Aneli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čovek

    15. jun 2024 | 16:47

    Neotesan, nevaspitan, neobrazovan, los covek, los muz, los kosarkas, ali dobar rijaliti igrac.

  • Nikola

    15. jun 2024 | 17:18

    Sve sto je radio sa Aneli radio je zbog plasmana. Ali nije bas sve kako je on isplanirao. Los covek a za rijaliti je spreman na sve. Ni ove godine nema sanse da pobedi!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA