"Makedonijo moja voljena": Ceca se emotivnim rečima obratila publici na početku koncerta u Kumanovu

 
A. M.
Z. R.
A. M. Z. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Nadam se da ste bili ponosni..."

Balkanska zvezda Ceca Ražnatović večeras, 15. juna nastupa u Kumanovu.

Ona je započela svoj koncert emotivnim rečima koje je uputila publici:

"Dobro veče Kumanovo, dobro veče Makedonijo moja voljena! Nadam se da ste bili ponosni kada je naš Miki bio vice-šampion, zaslužio je to, zaslužio je da pobedi sa Šejlom, dva sjajna izvođača, ali pokazalo se da su ovde pravi talenti. Hvala vam pšuno na podršci, a mi idemo dalje!" - rekla je Ceca i zapevala.

Inače, kao što možete da vidite na snimku, na početku teksta, mesto je popunjeno do kraja i što se kaže "igla nema gde da padne".

Ceca je zablistala u elegantnoj svetlucavoj haljini sirena kroja koja je istakla sve njene atribute i linuju koju je dovela do savršenstva.

Sa balkanskom zvezdom binu ima čast da deli i nekadašnji pobednik "Pinkovih zvezda" Mite Stoilkov, inače pevač "Džej tribute benda", koji je nedavno predstavljen javnosti kao veliki projekat iza kojeg kao osnivač stoji čuveni Aleksandar Radulović Futa.

Upravo su Marina i Futa ti koji su izgradili Džejovu karijeru neprolaznim hitovima, a čast da bude pevač "Džej tribute benda" pripala je, po Futinom izboru, Miteu Stoilkovu.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Joksimović: Znali smo da će duet sa Cecom biti hit, spremam album za kraj leta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    16. jun 2024 | 00:33

    Pored Srbije dve najvece drzave Hrvatska i BIH(osim Rs)za nju jesu"zatvorena zauvek",ostale su dve lazne drzave kojima nismo bas"voljeni"Crna Gora i veci deo S.Makedonije...okreni obrni ostaje Srbija,Nemacka,Austrija i Svajcarska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA