Pršuta stara 7 godina i mleko od ptice za zvanice: Za svadbu veka Zorica i Kemiš spremili poseban meni

DŽ. R.
DŽ. R.    
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Muzička diva Zorica Brunclik i istaknuti estradni umetnik Miroljub Aranđelović Kemiš danas će, nakon 40 godina braka, obnoviti zavete i tim povodom upriličiti veselje koje će se prepričavati godinama!

Budući da je par želeo da sve prođe savršeno, njih dvoje su pre nekoliko dana isprobavali hranu koja će danas biti poslužena zvanicama. Kako saznajemo, na luksuznom meniju će toga dana biti i od ptice mleko, a mi vam otkrivamo detalje menija, kojim će gosti sigurno biti i više nego oduševljeni. Svaki gost će za predjelo imati poseban tanjir na kome će se naći četiri vrste sira, pršuta stara godinu i sedam meseci, buđola i kulen.

Posle toga uslediće hladno predjelo pa slede topli tanjiri, koje između ostalog čine: presovana prasetina sa hrskavim lukom, sarmice od zelja, "pastrami rolnice", jagnjetina u puteru, svinjski vrat u kozjoj surutki… Pored ovih đakonija, zvanice će moći da uživaju u četiri vrste salata, dok će oko 22 sati biti iznet i roštilj na ćumur.

Nakon slaniša, gostima će biti posluženi deserti, a "glavna zvezda" ovog dela će biti svadbena torta na šest spratova, visoka čak metar i po. Pored nje, zvanice će moći da biraju između 10 vrsta kolača, u voćnom kutku biće izbor od 20 vrsti voća, ali i tri vrste sladoleda. Strogo se vodilo računa i o pićima, pa će tako na meniju biti nekoliko vrsta kraft piva, sva luksuzna žestoka pića, kokteli, kao i četiri vrste vina.

Dakle, za svakog po nešto! Ovaj glamurozni događaj, koji će upriličiti nakon 40 godina braka, biće održan u dvorištu porodične kuće.

(Telegraf.rs)

Video: Radisa Urošević sa ženom stigao na svadbu, poklon nose u velikoj torbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA