Ana Bekuta otkrila recept od 500 dinara uz koji je smršala: Ovo jelo jede i po tri dana!

A. Š.
A. Š.    
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Ana Bekuta podelila je jednostavan recept za jelo koje, kako kaže, često sprema kada želi laganiju i kontrolisanu ishranu.

Reč je o obroku koji je povoljan, zasitan i može da traje i do tri dana, a upravo uz ovakav način ishrane uspela je da skine višak kilograma.

Ana je otkrila da posebno voli šnicle sa pirinčem, koje se prave od osnovnih namirnica koje većina ima kod kuće, a ceo obrok košta oko 500 dinara. Osim što je ekonomično, jelo je praktično i lako za pripremu, pa ga često preporučuje i drugima.

Potrebni sastojci su:

300 grama mlevenog mesa

2 kašike brašna

obaren pirinač

2 kašike ulja

1 umućeno jaje

pola praška za pecivo

vegeta, so i biber.

Pevačica ističe da uz umerene porcije i regulisanu ishranu ovakav obrok može da bude saveznik u skidanju kilograma, ali i odličan izbor za one koji žele da jedu jednostavno, a ukusno.

Inače, malo ko zna da je Ana Bekuta promenila ime. Pravo ime pevačice Ane Bekute je Nadežda Polić.

- Ja sam više Ana Bekuta, nego što sam bila Nada Polić, što sam bila do svoje 26. godine kada sam na nagovor mog tadašnjeg kompozitora Predraga Vukovića Vukasa promenila ime i prezime, jer je na tadašnjoj našoj sceni postojalo mnogo Nada, doduše nijedna Polić, ali bile su bar četiri Obrić, Topčagić, Mamumla...

Kako kaže, ovo je uradila uz saglasnost roditelja.

- Njemu se učinilo i činilo da ću brže proći i lakše sa drugim imenom i prezimenom, te otuda, naravno uz roditeljsku dozvolu iako sam imala 26 godina, to je onako krupan korak koji pravite za koji je bilo potrebno da odem u opštinu i to sve stavim na papir - rekla je Ana iskreno za 24sata.hr.

(Telegraf.rs)

Video: Atina Ferari priznala da se snimala sa Erom u motelu: Valjali smo se po krevetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA