PRIČA O NIKOLI TESLI: Zbog ovog dokumentarca još više ćete voleti SRPSKOG GENIJA! (VIDEO)

U dokumentarcu Teslu predstavljaju kao Srbina koji je rođen na prostoru današnje Hrvatske i kojem je majka na rođenju rekla da za nju on predstavlja "dete svetlosti". Ovo se kasnije ispostavilo kao apsolutna istina

  • 15

Na Jutjubu pojavio se video-snimak koji je predstavio srpskog naučnika Nikolu Teslu u pravom svetlu i prikaže njegov ogroman doprinos celom svetu! U pitanju je dokumentarac pod nazivom "The story of Nikola Tesla".

Ovako je izgledala UMRLICA NIKOLE TESLE objavljena dan posle njegove smrti (FOTO)

U dokumentarcu Teslu predstavljaju kao Srbina koji je rođen na prostoru današnje Hrvatske i kojem je majka na rođenju rekla da za nju on predstavlja "dete svetlosti". Ovo se kasnije ispostavilo kao apsolutna istina!

Nadaren, inteligentan i sposoban u školi je važio za najboljeg učenika, a u isto vreme je tolika savršenost izazivala brojne sumnje u profesorima. Oni su mislili da vara, ali je Tesla zapravo imao neverovatno dobro pamćenje koje je nasledio od majke.

Da vam ne bismo prepričavali, najbolje je da sami pogledate ceo dokumentarac!

Pogledajte prvi deo dokumentarca o Nikoli Tesli:

Pogledajte drugi deo dokumentarca o Nikoli Tesli:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpski Tesla

    23. februar 2016 | 00:46

    Očekujem lepu zabavu i mnoštvo „pametnih" komentara od društva iz komšiluka.Nećemo ih imenovati, sami će nam se „prikazati".Naše je samo da čekamo.Čekam...

  • Bane

    23. februar 2016 | 09:40

    Lepo je čuti da je Tesla iz Srbske Krajine, samo ne shvatam Srbijance koji se kunu u Teslu i njegovo Srbsko poreklo iz Hrvatske, a Srbe koji su izbegli iz tog područja nazivaju Bosancima, Došljacima i mnogim pogrdnim imenima. Čast izuzecima, ali malo je pravih Srba u Srbiji.

  • Jaca

    23. februar 2016 | 10:16

    Vecna slava ovom geniju,velikanu,koji je odskocna daska za sva istrazivanja i sve naucnike,medju njima i Einstein!!! Simmbol ove planete dok postoji bice, "T"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA