PREPORUKA IZ VULKANA: "Lovac na duše" Donata Karizija

Izdavačka kuća Vulkan za ljubitelje trilera pripremila je fantastičan triler "Lovac na duše" Donata Karizija, priča o potrazi za nestalom devojkom, ali i knjigu "Pričaj mi o ljubavi" Elize Valmorbida, o ljubavi koja može biti i stara i mlada, ljubavi koja ruši sve granice

  • 0

Iz izdavačke kuće Vulkan stiže nam roman "Lovac na duše" Donata Karizija, poznatog italijanskog pisca trilera i dobitnika pet međunarodnih nagrada za svoj prvi roman "Šaptač". Gospodin Karizi, biće gost Vulkanovog štanda na Sajmu knjiga, od 25. do 27. oktobra u Hali 1. Za one romantične tu je knjiga Elize Valmorbida "Pričaj mi o ljubavi" o neočekivanim romansama, i ljubavnicima čije zvezde bivaju uvučene u istu orbitu.

Lovac na duše

Donato Karizi

Rimom tuče jaka kiša. Dva muškarca istražuju slučaj devojke koja je nestala. Možda je kidnapovana, ali i ako jeste još živa, nije joj preostalo mnogo vremena.

Markus je lovac na mrak, obučen da prepozna anomalije, da pronađe zlo i otkrije njegovo skriveno lice. Jedan detalj čini ovaj slučaj nestale devojke drugačijim od bilo kog drugog i zbog toga samo on može da je spase. Dok dodiruje ožiljak na slepoočnici, muče ga sumnje. Kako će uspeti da reši slučaj, tek nekoliko meseci nakon nesreće u kojoj je izgubio pamćenje?

Sandra je forenzički fotograf i njen je posao da snima mesta na kojima se desio zločin. Kroz objektiv aparata, ona pronalazi tragove i krivca, i detalje u kojima se krije smrt. Međutim, postoji jedan neobičan detalj i u njenom životu.

Kada im se ukrste putevi, Markus i Sandra otkriće užasan svet pun tajni, skriven među mračnim sokacima Rima. Svet koji je osmišljen do najsitnijeg detalja, savršeno zlokoban.

Svet smrti. Nevidljiva tajna koja je svima tik pred očima. Priča o drevnom, večnom zlu i onima koji mu se suprotstavljaju.

Pričaj mi o ljubavi

Eliza Valmorbida

Autorka Eliza Valmorbida biće gost Vulkanovog štanda na Sajmu knjiga, od 25. do 27. oktobra u Hali 1. U svetu koji obiluje lošim vestima i turobnim proročanstvima, priče sa srećnim krajem iznova bude našu veru u život. Ovo su istinite priče o strasti i istrajnosti, o slučajnim susretima i neočekivanim romansama, o ljubavnicima čije zvezde bivaju uvučene u istu orbitu. Naravno, u ovoj knjizi ima i tuge. Ima i pitanja, ali ne i konačnih univerzalnih odgovora. Ipak, i bez njih, tuđe sudbine sa srećnim krajem imaju moć da nas ispirišu i vrate optimizam u naša srca.

Osluškujući jedinstvene glasove ljudi koji su s njom podelili svoja najdublja i najintimnija iskustva, autorka je njihove reči pretočila u dirljive pripovesti. Svaka od ovih priča govori o ljubavi – ljubavi koja može biti i stara i mlada, ljubavi koja ruši sve granice – ali, sagledane u celini, one predstavljaju čudesne pripovesti o životu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA