≫ 

Hapsili su je zbog dilovanja kokaina, u zatvoru su je tukli, a sad je ušla u Parove i svima uputila jaku poruku! (FOTO)

Ona ima svega 24 godine, i dosije o kom će pričati u rijalitiju

  • 9

Nina Prlja, koja je uhapšena 16. decembra prošle godine zbog krijumčarenja kokaina u Dubai, ušla je u šestu sezonu Parova!

Nina, koja ima svega 24 godine, čim je ušla u rijaliti poručila je da će se boriti da dokaže da ono što se pričalo o njoj, navodno nije istina.

KONAČAN SPISAK: Ovo su svi učesnici "Parova! (FOTO)

- O meni se pisalo svašta, ja sam ozlaglašena! Mediji su me opisali kao osobu koja je nosila drogu u Dubaiji, a to nije istina. Ja sam samo bila tamo i radila svoj posao. Pisali su da sam narko starleta, nisam imala živaca sve da čitam. Moji priljatelji i rodbina su sve teško podneli. Ne bih bila ovde da je sve to istna - rekla je Prlja uz komentar da želi da pobedi.

Foto: Telegraf

Podsetimo, dok je bila u Okružnom zatvoru, poznatijem kao CZ, Nina je dobila batine od nekoliko devojaka, zbog drčnog ponašanja.

- Pisali su da sam dobila batine, to nije istina. Ja sam se s devojkama u centralnom zatvoru smejala tome - objasnila je Nina na tu temu.

Voditeljka Parova rekla da je svaka žena imala "kombinaciju", Rada Radenović joj ŽESTOKO odbrusila i momentalno zapušila usta! (VIDEO)

Podsetimo, u akciji SBPOK-a tada je zaplenjeno čak 238 paketića droge, što je trebalo da bude prodato po uličnoj ceni od 500 evra po gramu u Emiratima. Iza rešetaka su se našli vođa grupe I.R., zatim N.K., B.R., Đ.P., J.L. i T.Ž..

Foto: Telegraf

Deveti pripadnik grupe M.R. uhapšen je još u septembru u Dubaiju.

Grupa takozvanih mula, kako se nazivaju u kriminalnom slengu, kuriri koje koriste narko-karteli za veoma rizičnu vrstu šverca narkotika preko granica, praćena je mesecima.

Vođa grupe vlasnik je beogradske firme "Premium konsalting lodžistik", u kojoj je do jula ove godine direktor bio Aleksandar Požgaj, kadar SPS, u javnosti poznat i po učešću u "Parovima" i svom životu na visokoj nozi. Prlja je, sudeći po društvenim mrežama, prijateljica sa Natašom Šavijom, takođe učesnicom rijalitija "Parovi". Prlja je prijateljica i sa pevačicom Kajom Ostojić. Uprkos prisnosti na društvenim mrežama, Ostojićeva je navela da je "Prlja osoba koja se kači poznatima", pisali su tada mediji.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    17. septembar 2017 | 13:04

    Krem društvo koje zaslužuje mesto u medijima. Dokaz više koliko je država prsla kada je ovo vest u novinama i persona o kojoj se piše.

  • Marija

    18. septembar 2017 | 02:14

    Au!"Kakva biografija!" 24 godine,dilovala kokain,radila u Dubaiu,bila u zatvoru i naravno na kraju su joj otvorena vrata rijalitija da tu pokaze da je cedna,nevina i fina."Bas lep primer".

  • Srdjan

    17. septembar 2017 | 12:01

    Pa tu nema niko posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA