≫ 

Prvi komšija Divne i Marka otkriva istinu - evo kako ZAISTA žive i u kojoj USTANOVI je Markov rođeni brat! (VIDEO)

Komšija Tomislav govorio je pred kamerama Telegrafa o paru koji se takmiči u rijalitiju "Zadruga"

  • 10

Divna i Marko DNK, učesnici "Zadruge", non-stop su u centru pažnje. Ekipa Telegrafa uputila se put Svilajnca i pronašli smo kuću u kojoj oni žive. Naišli smo na Tomislava, prvog komšije Divne i Marka, koji je pristao da pred našim kamerama govori o ovom paru.

Komšija Tomislav kaže da ima dobar odnos sa Divnom i Markom.

- Super je. Nema problema. Super živimo sa Markom - rekao je komšija kroz smeh i navodi da ne zna da li Marko važi za švalera:

- Ne bih ja mogao to da objasnim - iskren je Tomislav.

Printskrin: Telegraf

Interesovalo nas je kako Divna i Marko žive.

- Od dnevnice... Ona (Divna) skoro ništa ne radi. To je to - navodi komšija.

Printskrin: Youtube/Zadruga/Official

On nam je otkrio da je Markov brat odveden u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolnice "Gornja Toponica" kod Niša zbog nečega što je napravio.

- Brat mu je otišao "Toponicu" kod Niša. Napravio je neko s*anje i prijavili ga u miliciju i milicija je došla i tako ga oterali... - rekao je komišija Tomislav i dodaje:

- Valjda će majka doći u oktobru, da se potpiše da ga uzmu iz "Toponice" - navodi komšija, koji ne može sa sigurnošću da kaže šta je to Markov brat loše uradio.

Šta je komšija Tomislav sve rekao o Marku i Divni, pogledajte na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    8. oktobar 2017 | 09:52

    Divna lenja kao buba nista ne zna ni jaje da isprzi a Marko iako intelektualno ogranicen podmukli prevarant.Resili da pridobiju poene na siromastvo.Pa mnogo siromasnih porodica ima.Dete ne pominju i ni u jednom minutu ne pokazase da im fali dete.Napolje neka idu da cuvaju dete a ne da gledamo njihove bljuvotinje koje im ne pristaju.

  • Dr

    7. oktobar 2017 | 23:38

    Tuzno je sto su iskoriscene osobe sa posebnim potrebama.prilicno visi stepen mentalne retardacije zasmejava milione.pardon milioni ismejavaju dvoje mladih i bolesnih ljudi kojima je potrebna podrska kako zdravstvena tako i socijalna!!!Pink je sebi dozvolio slobodan pad!!!

  • mara

    7. oktobar 2017 | 21:45

    Dako se potpise i njih dvoje da povede kuci😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA