≫ 

Sloba otkrio da mu se Luna dopala PRE godinu i po dana, dok je bio sa Kijom, a jedan detalj će vas posebno šokirati! (VIDEO)

Sloba i Luna pričali su o svojoj vezi sa Ognjenom Amidžićem

  • 8
Slobodan Radanović, Luna Đogani, Zadruga Printskrin: TV Pink

Sloba Radanović i Luna Đogani otvorili su dušu pred voditelje Ognjenom Amidžićem, govorili o svojoj vezi, ali i o nekim manje poznatim detaljima. Luna je otkrila da je Slobu upoznala na svadbi njihovih zajedničkih prijatelja. On je u to vreme već u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

- Meni je bio sladak i moja mama mu je prišla da ga pita da li hoće da igra sa mnom. On je pristao, mi smo igrali. Tu me je privukao - rekla je iskreno Luna.

Onda se uključio Sloba u razgovor.

- Bilo mi je simpatično. Bio sam zbunjen, što bi njena majka meni prišla da me pita, onako, bezveze... Kao, nema s kim da pleše. Što baš sa mnom? Brzo je pobegla sa te svadbe - rekao je Sloba.

Oni su isklučili opciju da imaju seks u rijalitiju.

- Ja sam rekla, nevina u brak... On će tako da dokaže svoju ljubav prema meni, tako što će se čuvati do braka - navela je Luna Đogani.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    9. oktobar 2017 | 00:52

    Sve je ovo rezirala Anabela. Ima ona iskustva jer je sada u trecem braku. Sloba je najvece razocarenje ovog rijalitija, imace ovo negativnog uticaja na njegovu muzicku karijeru.

  • Može biti samo je*an

    8. oktobar 2017 | 23:51

    Koja je naivčina ovaj Sloba... Ne kapira da mu je sve napakovano odavno... Anabela zabacila udicu, Luna je mamac , a Sloba je ona riba sa brkovima...

  • RADA

    9. oktobar 2017 | 07:34

    Zakacila se za decka kao krpelj a on toliko glup pa to je strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA