≫ 

Odrasla je u siromaštvu... Ovako izgleda kuća u kojoj živi Zorana iz "Zadruge" (FOTO) (VIDEO)

Pevačica Zorana Stefanov imala je teško detinjstvo i odrastala je bez oca, sa kojim ni danas nema nikakav kontakt

  • 19

Pinkova zvezda Zorana Stefanov, koja se više od mesec dana nalazi u rijalitiju "Zadruga", odrasla je u siromaštvu i nimalo lakim uslovima za život, zajedno sa majkom, bratom i sestrama. Sa ocem nema nikakav kontakt, gotovo da ga i ne poznaje, budući da je još sa njenih šest godina prekinuta svaka veza sa njim.

ISPOVEST ZORANINE MAME: Moja ćerka od svoje šeste godine nema kontakt sa ocem, ona odlično zna šta znači biti princeza ali i prosjak! (VIDEO)

Zoranina majka Žaklina ispričala nam je u nedavnoj ispovesti da je bila domaćica i nigde nije radila, a ponosna je na to što je i uprkos svim poteškoćama uspela da izvede decu na pravi put.

Printskrin: TV Pink

Zorana je za majku najviše vezana, a jedna drugoj su maksimalna podrška u svemu.

Kuća u kojoj je Zorana odrasla je kuća u kojoj je odrasla i njena majka Žaklina.

Žaklina je bila jedinica bez roditelja, pa je odrastala u kući i dvorištu svojih bake i deke u Obrenovcu, gde je posle razvoda sa suprugom došla da živi sa decom kao samohrana majka.

Printskrin: Telegraf

POTRESNA životna priča Zorane iz Zadruge: Otac je godinama zlostavljao majku, a zbog nemaštine se kupala kod komšinice...

Printskrin: Telegraf

Danas, ta kuća i dvorište odišu ljubavlju i toplinom. Onom porodičnom.

- Mislim da sam ja živi dokaz da novac ne kupuje sve. Ja sam uvek patila za tim nešto više, a to više su, verujte, deca. Ja sam tek sad ispunjena. To je bila moja želja. Sa 15 godina sam rekla da ću imati petoro dece - rekla nam je Zoranina mama.

Printskrin: Telegraf

- Suprug je radio, ja nisam. Ja sam bila mama, bila sam domaćica. Ali igrom slučaja, deca i ja smo ostali sami, tako da sam ih ja sama odgajila. U principu, ja mogu da kažem da smo mi tek sad počeli da stajemo na noge, ove dve ćerkice su u Nemačkoj i dobro napreduju. Ja radim već nekoliko godina, ali dok su bili mali to je bilo menjanje poslova. Sama sam ih odgajila i Zorana odlično zna šta znači biti princeza, ali biti i prosjak. I mi to ne krijemo, ja sam ponosna na to. Mislim da su zato moja deca baš takva kakva su. Ja bukvalno sve sa osmehom prihvatam, znam koliko ih volim i šta sve mogu da uradim za njih - ispričala je u intervjuu majka Zorane Stefanov.

Printskrin: Telegraf

Pogledajte i kompletnu ispovest Zoranine majke Žakline za Telegraf:

A kako izgleda stan još jedne pevačice koja učestvuje u "Zadruzi", Teodore Džehverović, pogledajte OVDE.

Pogledajte najnoviju emisiju Zadruga Specijal

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bizarre piercing&tatto

    16. oktobar 2017 | 19:23

    Ne zna ona šta je siromaštvo. Ja sam recimo rođen u siromaštvu spavao sam po barakama dok sam bio dete bio sam se razboljeo ošugao I preživeo sam to jos sam beba bio dobio sam bio šugu. Zamislite vi to sad roditelji su mi bili teška sirotinja sa jos dvoje starije dece oni imaju kuću ali ja nisam imao. Sad živim uredno I imam skoro sve kao pravi građanin

  • Sanja

    16. oktobar 2017 | 12:24

    Kuca u kakvoj zivi 70% stanovnistva Srbije. Ne siromasna, vec pristojna, domacinska kuca.

  • bizarre piercing&tatto

    16. oktobar 2017 | 19:33

    Žive u odličnoj kući I kukaju e srbi srbi. Ja rođen na ulici bukvalno pa preziveh to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA