Nisam videla ni jedan slatkiš kao dete... Divna potresla sve svojom ispovešću i otkrila sa koliko godina je ostvarila PRVI honorar! (VIDEO)

- Nisam imala lepo detinjstvo i imala sam puno problema kao dete...bilo je tu svađa, tuče, ja sam bila prisutna - počela je Divna svoju tužnu priču

  • 0

Tema u "Zadruzi" bila je prvi honorar, a kada je na red došla Divna, svojom potresnom ispovešću je mnoge dirnula do suza.

Začepi, veštice! Lepi Mića napao Žižu, izgovorio 276 najodvratnijih psovki, pa pljunuo Jelenu Golubović (VIDEO)

- Nisam imala lepo detinjstvo i imala sam puno problema kao dete, bilo je tu svađa, tuče, ja sam bila prisutna... Tako da nisam zaradila neke pare. Uvek sam dobijala od familije, nikad nisam zaradila sama, jer nisam bila u mogućnosti da zaradim. Udala sam se za Marka, upoznala njegovu majku koja mi je mnogo pomogla. Nisam nikad videla te neke velike pare kao dete, nisam videla da mi neko da čokoladu, da me ponudi s nečim... Nisam videla ni jedan slatkiš kao dete... - ispričala je Divna.

Printskrin: TV Pink

- Došla sam kod Marka, raspodelili smo pare i tako smo imali naše zajedničke pare - nastavila je.

Kada su joj postavili konkretno pitanje o prvom honoraru, Divna je otkrila da nikada nije zaradila svoj novac, sve do ulaska u "Zadrugu" i da je ovo njen prvi honorar.

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA