≫ 

15 DANA SE NE KUPA! Janjuš poludeo i otkrio koja ukućanka UŽASNO smrdi! (VIDEO)

- Njoj da Mića kaže da se okupa, ona bi ga ubila da može... Treba da se okupa... - rekao je košarkaš

  • 6

Nakon što su ustali iz kreveta, zadrugari su spremali doručak i ćaskali. Janjuš je u razgovoru sa Tanjom Jovićević i Viktorijom ispričao kako glumica Žiža Stojanović ne vodi računa o svojoj higijeni, kao i to da se nije kupala čak dve nedelje.

Košarkaušu nije jasno zašto se ona pretvara da se osvežila, kako kaže, što nije, kako on tvdri, slučaj.

- Ona se po 15 dana ne bi okupala, mrzi je da uđe tamo. Njoj da Mića kaže da se okupa, ona bi ga ubila da može... Treba da se okupa... Ja joj nikad ne bih rekao u životu - rekao je Janjuš, koji je naveo da osetio u nekoliko navrata neprijatan miris kada je bio u blizinu Žiže Stojanović.

Sve ovo potvrdile su Tanja i Viktorija.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    15. novembar 2017 | 16:05

    Starost,nazalost, smrdi. Treba kupnje, ali stari imaju jako suhu kozu i smanjeno culo mirisa. Zato joj nije mesto tamo. Sve ovo je vise ruganje i ponizavanje ljudskog dostojanstva, na radost uvrnutih gledalaca.

  • kikica

    15. novembar 2017 | 18:18

    To sto se ne kupa . Starost ludost . Razocarenje . A sto je zlobna i zavidna . Neka se seti njenih pocetaka . Place , glumi baca senku na glumacki svet , koji je teatralan i pametan . Oni nikada nece imati novac koja ce ovde ova glumica u odlasku dobiti , Razocarana sam i sama sam u nekim godinama . Ali sam vedrog duha . Dobra i ne zavidna . Svi smo mi bili lepi u mladosti . Plakali smo i plakali su zbog nas . To je zivot ali nikada licno . Jednom recju smucila mi se .????

  • Deks

    15. novembar 2017 | 18:55

    Jedino je se sećam iz serije 'Srećni ljudi' gde je igrala Canu fontanu. Volela je da popije čašicu više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA