≫ 

Ovo je devojka zbog koje je Anđelo RONIO suze u Zadruzi, i koja je htela da preskoči ogradu da bi ga videla! (FOTO)

- Moja i Anđelova veza se završila neposredno pred njegov ulazak u rijaliti. Ja od njega nisam imala konkretne informacije o ulasku u Zadrugu, stoga ni Teodoru ne bih mešala u ovo - kaže bivša devojka Anđela Rankovića

  • 3
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Od ulaska Jovane Tomić u "Zadrugu", ona i Anđelo Ranković često su pričali o njegovoj bivšoj devojci koja je Jovanina drugarica, pošto je Matora bila i te kako upućena u njihovu vezu.

Kiji stigao poklon od dečka, Luna odmah tražila da joj ga da! (VIDEO)

Međutim, o Anđelovoj bivšoj najviše se pričalo kada je Anđelo zbog nje i plakao i ostavio Teodoru Džehverović, a to je bilo onda kada je Ranković mirisao njen duks koji je poslala u Zadrugu, pošto ga je "omekšivač podsetio na nju".

Kako je tada rekao, devojka je zbog njega pokušala da preskoči ogradu "Zadruge", kako bi ga videla, ali se nakon dva dana ipak izmirio sa Teodorom i Anu Đorđević više nije pominjao.

Pritnskrin: Instagram/bashchura

Međutim, iako o tom događaju nije pričala, Ana je objasnila kakva je bila njena i Anđelova veza, te šta misli o odnosu koji ima sa Teodorom.

Pobesnela Matora se popela na sto, htela da prebije Anđela, a onda je skočila na Teodoru da je sravni sa zemljom! (VIDEO)

- Moja i Anđelova veza se završila neposredno pred njegov ulazak u rijaliti. Ja od njega nisam imala konkretne informacije o ulasku u Zadrugu, stoga ni Teodoru ne bih mešala u ovo, jer ona apsolutno nije kriva za naš raskid. Vreme koje smo Anđelo i ja proveli zajedno zaista je bilo kvalitetno i lepo provedeno i sve u svemu meni je ta veza bila i ostala u jako lepom sećanju - kaže Ana.

Pritnskrin: Instagram/bashchura

Kada je u pitanju Teodora, Ana nema nijednu ružnu reč da kaže.

- Ja devojku ne poznajem, pa samim tim ni nemam mišljenje o njoj, niti volim da komentarišem ljude koje ne poznajem. Na prvi pogled mi deluje ambiciozno i atraktivno i to je zaista sve što bih imala da kažem. A onoliko koliko poznajem Anđela mislim da je dosta umereniji i staloženiji napolju, dok je unutra ekstremniji u iskazivanju emocija, koje su malo van njegove kontrole. Možda je sve to zbog dvadesetčetvoročasovnog nadzora kamera, pritiska i tako dalje, pa sve to vrlo drugačije deluje na njega - priča Đorđevićeva.

Pritnskrin: Instagram/bashchura

Na ppitanje da li postoji nešto što zamera Anđelu, Ana kaže:

- Ja Anđelu nemam šta da oprostim. On je prema meni zaista bio korektan i divan i kao partner i kao prijatelj, jer jedno bez drugog, kao što već znamo, ne ide. To je sve što bih ja imala da kažem.

Pogledajte još Aninih fotografija:

Pritnskrin: Instagram/bashchura

Pritnskrin: Instagram/bashchura
Pritnskrin: Instagram/bashchura
Pritnskrin: Instagram/bashchura

Pritnskrin: Instagram/bashchura

Podsetimo kako je Anđelo pričao o bivšoj devojci i šta je nakon što je u Zadrugu stigao njen duks, rekao za nju:

A ovako je zbog te situacije Teodora plakala:

Daljinac

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LA

    26. novembar 2017 | 18:16

    Evo, jos jedna spremna za rialiti!

  • XXL

    27. novembar 2017 | 08:32

    Dajte je unutra da gledamo sou,njih dvoje ne znaju gdje udaraju.

  • Žikulica

    28. novembar 2017 | 10:14

    Auuu...Andjelo sta si ostavio zbog one bezlicne Teodore!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA