Boli me uvo za pare, za nagradu... Anđelo se gušio u suzama jer tri meseca nije dobio poziv kući, a ono što je rekao o Žiži je rasplakalo sve! (VIDEO)

- Nemojte onda da je ogovaramo iza leđa, da je krademo, hajde da joj svaki dan skuvamo kafu i operemo šolju - poručio je Anđelo

  • 2

Nakon što su se ukućani dogovorili da u igri puste Žižu da pobedi, Anđelo se pred Drvetom mudrosti rasplakao jer tri meseca nije dobio poziv kući.

Anđelo lomio i rušio sve po kući kad je shvatio da su on i Teodora POKRADENI, i da im sada neće biti nimalo lako! (VIDEO)

Iako je zbog Žiže ostao bez mogućnosti da se konačno čuje sa svojima, Ranković je poručio da mu je drago što je Žiža pobedila i da bi ukućani stalno trebali da joj pomažu.

- Igrali smo ovu igru... Bio sam u polufinalu, možda bih dobio poziv koji čekam tri meseca. Boli me uvo za nagradu, za pare, za bilo šta... i na to je došla svađa sa Teodorom. Samo mi je taj poziv u glavi. Neka, i treba Žiža da pobedi, ljudi u tim godinama su kao mala deca, povređuju ih razne stvari... Ali nemojte onda da je ogovaramo iza leđa, da je krademo, hajde da joj svaki dan skuvamo kafu i operemo šolju - ispričao je Anđelo kroz suze.

Nakon toga mu je drvo obećalo da će uskoro dobiti poziv kući, a uplakani Anđelo je jedva izustio:

- Hvala ti puno drvo...

Posle ovoga je usledila lavina komentara na internetu i svi su hvalili Anđela i njegovu iskrenost, a mnogi su isticali da ih je Ranković rasplakao svojim izjavama o Žiži...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA