Da budem iskrena, nije mi ni malo bilo prijatno... Evo kako je Anabela prokomentarisala Lunino i Slobino divljanje u radionici (VIDEO)

Anabela Atijas je videla svađu njene ćerke i pevača, gde je umalo došlo i tuče

  • 15

Sloba i Luna su pre nedelju dana napravili haos u "Zadruzi", kada su se žestoko posvađali u radionici. Bilo je tu teških reči, a umalo je došlo i do tuče.

NJIHOVA LJUBAV JE FATALNA... Anabela JAVNO progovorila o vezi Slobe i Lune! (VIDEO)

PLAKALE SU KAO KIŠA: Anabela i Luna se videle posle tri meseca, Đoganijeva nije mogla da zadrži suze! (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

Ovu situaciju ispratila je i Lunina mama Anabela, koja ju je prokomentarisala gostujući na televiziji "Pink".

Printskrin: TV Pink

- Da budem iskrena, nije mi ni malo bilo prijatno, ali zaista ne mislim da je neko ko bi dirao ruku na žensko. To pokazuje samim tim što drugi put sam sebi lomi ruku... Luna je iz nemoći odreagovala tako kako je odreagovala. Nerviralo je to što joj je okrenuo leđa i otišao, a njegova nemoć da nju razume je povredila njega samog. Njihova ljubav je fatalna. Nadam se da će u rijalitiju, pod budnim okom Velikog šefa, preležati sve one dečje bolesti koje postoje u vezi. Ima nade - rekla je Anabela.

Pogledajte kako su se Luna i Sloba posvađali pre nedelju dana u radionici:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    15. decembar 2017 | 00:43

    Čekaj samo dok se oporave, opet će se hvatati za gušu. Nije mi samo jasno kako može bez imalo promene u glasu da komentariše njihove izlive besa, šamaranje..majka??? Sve za pet minuta slave i pare..

  • Marija

    15. decembar 2017 | 09:44

    Nije ni čudo što se udala za nasilnika, pa ona ne zna nasilnika ni da prepozna. Čuj sama činjenica da sebi lomi ruku pokazuje da to ne bi nikad njoj uradio. Pa tako to Anabela i počinje. Lomi sebi, pa lomi i po kući, pa kad pređeš preko svega toga polomi i tebe. I posle pročitamo u novinama on je na početku bio divan i ništa nije ukazivalo na nasilje, a ustvari jasne signale ti davao od početka. Ovaj Sloba je tip koji se sa muškarcem nikad ne bi potukao, ali zato sa slabijim od sebe i te kako. Ruku na srce baš su se našli. Ona je agresivna, da je jača od njega dobijao bi on batine svaki dan, a ovako dobiće ih ona kad tad. Devojka urla,histeriše, ne zna da razgovara normalno, nije imala od koga da nauči. Oni su stvarno jedno drugo zaslužili. A ova Luna bi čini mi se, iz svake osobe ono najgore izvukla koliko je negativna i agresivna.

  • Zis

    15. decembar 2017 | 08:56

    Nije ni cudo sto se udala za onog Gagija !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA