Kao onda kada sam te prvi put u ruke uzela... Posle dirljivog susreta u "Zadruzi", Anabela poslala Luni emotivnu poruku (FOTO)

Anabela je na svom Instagram profilu objavila poruku namenjenu Luni

  • 21

Sinoć je sve prštalo od emocija kada je Anabela nakratko ušla u "Zadrugu" i posle dužeg vremena se videla sa Lunom.

Luna je kriva, njih dvoje neće ostati zajedno: Kija konačno otvorila dušu nakon što su je napali da ne govori istinu o Slobi i Đoganijevoj! (VIDEO)

Njih dve nisu mogle da zaustave suze dok su se grlile ispred Drveta mudrosti, a Luna je prosto procvetala nakon što je popričala sa majkom.

Ovako je izgledao susret Anabele i Lune:

A Anabela je danas na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa ćerkom iz "Zadruge" i napisala:

- Baš kao onda, kada sam te prvi put u ruke uzela...

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lilulala

    15. decembar 2017 | 23:52

    ??? Ćerke/Sinovi ide u Diasporu da rade i ne vide roditelje ili roditelje decu možda po godinu dana... i ova Anabela kako može joj da kaže da je ponosna na nju? To što je rasturila nećiju sreću... umesto da je rekla oženjen si šta hoćeš od mene... ona NE ona pristala... a ovaj Sloba stvarno ga uopšte ne razumem, što je hteo da se oženi sa Kijom kad je nije voleo... i kako ga nije sramota da prića javnosti odnos između Kije i njega?!?!?! LUDNICAAAA

  • Sladjana

    15. decembar 2017 | 20:23

    Stvarno vise su pretjerale sa glumom pravi od nje debila koji nezna ni temperaturu da izmjeri.Ponasa se sa njom kao daje beba a bila sa mnogim ozenjenim ljudima.Jaooo mamina mala devojcica.Strasnoooo

  • Ivana

    15. decembar 2017 | 18:32

    Kakva patetična glumica. Bila u Velikom bratu, a kod kuće ostavila, tada dve malene devojčice. Posle ih nije odvela u Sarajevo kad se udala, Gagi je pričao da ih je samo njemu ostvila i otišla. Luna je dugo živela kod Cece u kući, a sad brižna majka kuka. Užasni i ona i produkcija koja ih otvoreno favorizuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA