Ludnica! U Zadrugu večeras ulazi Slobin veliki prijatelj, a sa njim i pevačica s kojom se Radanović žestoko posvađao pred rijaliti! (FOTO)

Takmičare večeras očekuje trostruko iznenađenje

  • 8

Vreme je za još jednu žurku, a večeras će zadrugare zabavljati Ljupka Stević, Ivan Kurtić i Pavle Dejanić.

AFERA ZLATIBOR! Luna konačno progovorila o tome šta se dešavalo na zimovanju, pomenula drogiranje i prostituciju! (VIDEO)

Pevačka trojka će kod Slobe izazvati različite reakcije - prvo jer su tu njegove kolege iz "Pinkovih zvezda", Kurtić i Dejanić, i Radanović će se sigurno obradovati što ih vidi, a naročito Pavla s kojim je nastavio da se druži i posle muzičkog takmičenja.

Foto: Marko Todorović

Sa druge strane, biće zanimljivo videti kako će Sloba reagovati kada vidi Ljupku Stević s kojom se žestoko zakačio u julu.

Foto: Telegraf

Tada je prvo Radanović na Instagramu objavio post o Ljupki:

- Ova žena me 5. put zapraćuje i otpraćuje na Instagramu. Molim vas, tako se ne postaje influenser.

Printskrin: TV Pink

Ali, Stevićeva mu nije postala dužna pa mu je poručila:

- Ja ne znam ni ko je taj lik. Anonimus potpuni. Uopšte neću da komentarišem neke tamo nebitne likove i pilićare. Ne poznajem ga, ne znam ni čime se bavi. Totalno sam van te priče. Glupost živa. Ako se neko afirmisan uhvati za mene, slobodno neka se javi lično da mu odgovorim. Ovi neafirmisani pilićari da se hvataju za moje ime da bi napravili sebi reklamu ne zaslužuju ni komentar. Dakle, pilićarske priče me uopšte ne zanimaju!

Foto: A. Nalbantjan

Tu se svađa nije završila, i Sloba je odgovorio Ljupki.

- Ako uđeš u svađu sa budalom, to automatski znači da su tu dve budale, tako da se ne bih nastavljao - zaključio je Radanović.

Prepirka Slobe i Kije:

Evo šta je Ljupka rekla o razvodu Ane i Raste:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Može biti samo je*an

    20. decembar 2017 | 20:59

    Dovode sve Slobine prijatelje koji će mu dostaviti najnovije informacije da bi ga malo oraspoložili... Još samo i Anabela da uđe na pola sata, i to bi bio vrh ravnopravnosti učesnika Zadruge...

  • pile

    20. decembar 2017 | 21:23

    apel da pilici imaju adekvatne uslove - njihova podloga se mora menjati, pilici moraju biti na cistom; doneti im jos jednu kutiju i rasporediti ih u obe, da imaju vise prostora a ne da ne mogu ni da mrdnu - ili doneti vecu kutiju; jer ovo su vec veliki pilici, ne mogu ostati u malom prostoru!!

  • Janja

    21. decembar 2017 | 08:07

    Dajte ljudi ovi već smaraju , ajde nađite nove likove, neke poput Mikja, Bore i tih šoumena šta ste stavili ove kretene majke vam ! Prestajem da pratim zadrugu ... smor !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA