≫ 

SKANDAL U 2 UJUTRU! Janjuš i Miki se umalo potukli, košarkaš krenuo da BEŽI iz Zadruge! (VIDEO)

Crnogorski košarkaš prethodne noći bio je potpuno van sebe, a višednevno nezadovoljstvo i depresija doveli su ga do toga da pokuša da pobegne iz Zadruge

  • 16

Marko Janjušević Janjuš sinoć u dva sata iza ponoći krenuo je da beži iz Zadruge!

Košarkaš je pobesneo nakon svađe sa Mikijem Đuričićem, dojučerašnjim prijateljem sa kojim više nije blizak. Nakon toga, Marko je zapalio cigaretu, a onda se, potpuno van sebe, izuo i uputio ka ekonomskom dvorištu, tačnije štali.

Marko je prvo bacio patike preko ograde preko koje je pobegla i striptizeta Branka Blek Rouz, kao i kaskader Uroš Ćertić, a onda je on pokušao da je preskoči.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Momci iz obezbeđenja pokušali su da zaustave Janjuša, dok im je on govorio da to ne pokušavaju i da ga puste napolje.

- Otvori mi vrata samo. Molim te, otvori mi. Molim te, molim te, kad te molim! Ovde su najveća govna. Zakopali bi te, kralju. Neverovatno kakvih ljudi ima. Neverovanto, kunem ti se! Molim te otvori mi vrata - govorio je Janjuš momku iz obezbeđenja.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trv

    26. decembar 2017 | 12:03

    To Miki udri jače raskrinkaj ih sve.Neka beže i onako nisu ni za šta već samo za kresanje starleta i laganje.Pa kad vide šta su uradili brže bolje kao hoće da pobegnu.Možda bi i pobegli da imaju para da plate penale.

  • Asim

    26. decembar 2017 | 10:00

    Janjus nije crnogorski kosarkas, on je iz Prijepolja, Zlatiborski okrug, Srbija.

  • Srdjan

    26. decembar 2017 | 10:57

    Tezak folirant Janjus, Miki mu reko istinu ovaj poludeo. Kad se bezi ne prica se,celo vreme prica i gleda u kameru. Bravo Miki izdrzi i pobedi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA