Daj to što si ukrala! Maca ponižena pred svima, moralo da reaguje obezbeđenje! (VIDEO)

Maca Diskrecija se na bazaru provela ko bosa po trnju

  • 15

Izgleda da Maci danas baš ne ide i nakon što ju je Bora fizički napao i počeo da je davi, Diskreciju je potom i obezbeđenje ponizilo na bazaru.

Neće mene žene da prave budalom, krvi ću im se napiti! Bora odlepio, nastavio da vređa Macu, a reakcija zadrugarki je bila NEVEROVATNA! (VIDEO)

Tokom kupovine, ispostavilo se da na tezgi fali nekoliko stvari, a jedan od članova obezbeđenja je rekao:

- Maco daj to što si ukrala!

- Nisam ukrala nego sam zaboravila da vratim - pravdala se Diskrecija ali uzalud, produkcija je bila nemilosrdna i poručila je Maci:

- Stavi ih tu i završila si za danas, tako su rekli!

Printskrin: TV Pink

- Nisam ih ukrala, samo sam ih zadržala. Nisam ukrala, ukrasti je odneti, nemojte me zaje*avati - pokušala je ponovo Maca, ali je dobila isti odgovor:

- Završila si za danas!

- Završila sam danas, super, neću ni dolaziti više, hvala produkcijo, svi ostali kradu, a mene je*u, je*ih bazar u du*e - ponavljala je besna Diskrecija.

Maca uhvaćena u krađi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TZ

    26. decembar 2017 | 22:40

    Na sve nacine Produkcija zeli da izbalansira stanje pa prebacuje teziste na Macu da bi umanjila Borine prijetnje Maci. Pa zar vi mislite da smo svi mi idioti. Boru izbacite dok nije prijetnje pretvorio u djelo.

  • Koja Kojot

    26. decembar 2017 | 23:54

    Pa juce je Marko Janjus ukrao minimum deset stvari,cak se i hvalio Nikoli iiii...???Jeste li ga kaznili?Trazili da vrati?Ponizili?Pravila za sve treba da budu ista a'i kazne.Ne branim Macu,bilo ko da je u pitanju,pravda za sve ista!Pa tonac je cuo Janjusa i niko nije reagovao!

  • Može biti samo je*an

    26. decembar 2017 | 22:46

    Maca ima dobru dušu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA