≫ 

Janjuša u Zadruzi posetila žena, a ona je jednom rečenicom dala svima do znanja šta misli o priči da su njen muž i Ana Korać navodno imali aferu

Pogledajte kako je izgledao susret Janjuša i njegove porodice

  • 2

Zadrugare su za Novu godinu posetili članovi njihovih porodica, a Marko Janjušević Janjuš video sa sa suprugom i svojom ćerkicom. Njihov susret je bio emotivan. Janjuš je zagrlio svoju ženu i ćerkicu.

- Svi su ti rekli da ne psuješ i da smanjiš piće. Molim te da vodiš računa o sebi - rekla je Janjušu žena, koja ga je pre toga pitala kako mu je povreda.

Printskrin: TV Pink

Janjuš je rekao supruzi da mu je drago što ih vidi i da mu jako nedostaju.

Kada je odlazila iz "Zadruge", Janjuševa supruga malo je popričala sa Mikijem, a Đuričić joj je poručio da ne brine zbog dešavanja u rijalitiju, između ostalog i priči da je njen muž imao navodnu aferu sa Anom Korać.

- Ja se time ne opterećujem - rekla je Janjuševa žena.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    1. januar 2018 | 09:36

    Mudra i pametna zena ako bude trebalo reci ce nasamo.

  • lka

    1. januar 2018 | 14:28

    Kako je samo gruba Janjuseva zena pa zar da ostavi armiju gledalaca tudjih nesreca u nedoumici.Pa zar sad treba da ne spavamo ,ko ce docekati kraj rijalitija,da vidimo taj razvod i rasplet.Jako sam razocaran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA