≫ 

Imala je seks zbog dva minuta spota! Teodora brutalno optužila bivšu drugaricu iz grupe, ona joj žestoko odgovorila! (VIDEO)

Teodora je jednom prilikom u svađi sa Miljanom Vračevićem progovorila o svojim bivšim koleginicama iz grupe "Đavolice" i otkrila detalje koje do sada niko nije znao

  • 8

Pevačica Teodora Džehverović donedavno je bila članica grupe "Đavolice" koja se raspala, a Teodora je nakon razlazala sa koleginicama Tamarom Milutinović i Goranom Gačić ostala u vrlo lošim odnosima.

Kako je rekla, one su je tokom saradnje navodno šikanirale i maltretirale.

Završili smo! Mrš, bre! Nikad gora svađa Lune i Slobe, ona bacila flašu, raskinula s njim, urlala, vređala ga, pa završila u blatu! (VIDEO)

Teodora je pre nekoliko dana u "Zadruzi", u trenutku besa, rekla i kako je jedna od njih navodno imala seks sa Acom Lukasom zbog, kako je rekla "dva minuta spota"!

Teodora je aludirala na Goranu Babić, koja je sada udata za pevača Marka Gačića sa kojim ima dete.

Nemam komentar, neka priča šta god hoće, ali Teodoru neću komentaristi. Uživam sa porodicom, na putu sam - kratko je rekla Gorana.

Foto: MIlena Đorđević

S druge strane, Tamara Milutinović bila je daleko oštrija!

- Notorna je glupost reći tako nešto za Goranu jer je devojka poštena, udata je i ima bebu. Ne želim uopšte da pričam o tome niti da komentarišem svoje kolege, jer se svi mi dobro poznajemo. Više ne mogu da slušam to dete, koje ne prestaje sa glupostima. Njoj neko treba da zapuši usta. Teodora govori o sebi kakav je čovek i jasno pokazuje da nema nimalo duše. Jedva čekam da izađe i da je suočim sa svim pričama koje je izrekla u rijalitiju - kaže ona i objašnjava da ni priče o navodnom maltretiranju i drogiranju nisu tačne.

Foto: Vladimir Milovanović

- Teodora glumi žrtvu i ispada fina, dobra i jadna, ali je daleko od toga. Sada priča da nas dve nismo njen nivo i da je ona postigla da uđe u rijaliti, a mi smo napolju. Ali istina je da je tamo jer nema posla, niko je ne zove, a i kada bi ugovorila nastup, na svirke bi išla autobusom. Upravo zbog toga što im nije donosila novac, Teodori nije produžen ugovor sa "Grandom" - priča Tamara i otkriva koji gest bivše koleginice ju je najviše uvredio.

U svađi sa Miljanom je rekla da nikad ništa nije delila sa nama, a u moju kuću je ulazila bez kucanja. Eto, toliko smo bile bliske. Nema smisla da sada priča da navodno zna šta smo Gorana i ja radile na nastupu, sugerišući ko zna šta - rekla je Tamara za Alo.

Pogledajte Tamarin intevrju o Teodori:

Međutim, Teodora je nedavno u svađi sa Miljanom Vračevićem ponovo prozvala koleginice.

- Ti si možda mala, ali si prava manipulatorka. Rekla si da se Gorana je*ala sa oženjenim muškarcem zbog dva minuta spota. Rekla si da je devojka narkomanka - vikao je Miljan na Teodoru.

- Pominje mi njih dve, jer zna da mi je to bolna tema, zato što su me psihički maltretirale. Sada rade za džabe, pevaju za džabe po proslavama i krštenjima! E pa, brate, nisam ti ja taj kalibar - rekla je Teodora o Tamari i Gorani.

Pogledajte šta je Teodora rekla o bivšim koleginicama:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    4. januar 2018 | 13:37

    Rece Teodora koja po licnom priznanju svaki put kada ima analni seks ima osjecaj da ce se ukakiti. Tek joj 20 godina.

  • Tex

    4. januar 2018 | 13:38

    Svi u Prokuplju znamo koliko je Gorana postena, a i dobrodusna 😂😂😂😂

  • Nira

    4. januar 2018 | 12:01

    Umišljena mala koja će poslje ovoga moći da pjeva samo ispod tuša!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA