≫ 

Učesnici Zadruge kukaju i plaču zbog hrane, a pogledajte SPISAK svega što su pojeli za samo 4 dana! (VIDEO)

U Beloj kući zadrugari se svakodnevno žale na "užasne uslove" i manjak hrane, iako činjenice pokazuju potpuno drugačije stanje

  • 12

Od 6. septembra, kada je "Zadruga" počela, pa sve do danas, gledaoci skoro svakodnevno slušaju kako nemaju šta da jedu, te da su uslovi u kojima žive kao u logoru.

Međutim, iako sve zavisi od njihovog internog dogovora, pa i to da li će hranu kupovati svako za sebe ili će se organizovati, te činjenica da vrlo često dobijaju hranu u ogromnim količinama, žalbe ne prestaju.

No, onaj ko je verni pratilac "Zadruge" jasno je mogao da vidi koliko hrane zadrugari imaju i dobijaju, a tu su i činjenice produkcije.

Jelena Golubović napustila Zadrugu! Svi u šoku kad je Ognjen saopštio da MORA ODMAH da izađe! (VIDEO)

Tako je voditeljka Dušica Jakovljević i zvanično saopštila šta se sve pojelo u "Zadruzi", za samo 4 dana.

- Idemo po danima... 30. decembra: prase i jagnje. 31. decembra: prase, sarma, predjelo i salata. Prvog januara sva hrana bila besplatna. 2. januara: tepsica prebranca, šerpu sarme, četiri teprije pite, šest paketa ribe, turšiju, tri paketa kolača, rusku salatu, šest paketa roštilja, tri mimoza salate, dva suva mesta, dvadeset hlebova i pet paketa kolača. 4. januara: pet kilograma jabuka, pet kilograma pomorandži, pet kilograma mandarina, pet kilograma kupusa, pet kilograma šargarepe i tri kilograma limuna - rekla je Dušica.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- U međuvremenu, ukućani su išli u kupovinu, ali se nisu dobro organizovali, već su umesto hrane kupovali kreme i ostala sredstava za higijenu. Takođe, zadrugari su povodom Božića dobili česnicu i vino, a za ručak je trebalo sami da se snađu, ali oni to na kraju nisu uradili. Podsetimo, "Zadruga" funkcioniše kao realan život! - navela je Dušica.

Podsetimo, Jelena Golubović prethodne noći NAPUSTILA je Zadrugu. Zbog čega i kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    8. januar 2018 | 10:38

    Tuzno je sto nabrajate sta su jeli, a jos tuznije sto su bili gladni na Badnji dan i Bozic. Njihova greska mozda i jeste sto su ocekivali od produkcije, ali ta ista produkcija im obezbedi ice i pice za reprizu Nove Godine, a za najveci verski praznik ih ostavi gladne! Po mom misljenju, to je sramota produkcije.

  • Japi

    8. januar 2018 | 10:10

    Pa bolje da ste dali narodnoj kuhinji nego ovim parazitima.

  • Safa

    8. januar 2018 | 10:03

    Njima treba dati zadatke i da zasluze hranu,oni dosli da lencare i primaju platu,a nista ne doprinose.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA