≫ 

Nemanja Nedović objavio urnebesnu scenu iz svoje kuće, a tiče se Slobe i Zadruge! (FOTO)

Fotografija srpskog košarkaša velikom brzinom širi se po društvenim mrežama

  • 9

Iako neki možda misle da domaće javne ličnosti ne prate rijaliti "Zadruga" istina je ipak drugačija. Ovaj šou očigledno je ušao u sve domove, a čak i ako ga neka poznata ličnost ne prati onda u porodici sigurno imaju nekoga ko je fan!

Baš takav slučaj jeste i sa srpskom košarkaškom zvezdom Nemanjom Nedovićem koji je prethodne noći na društvenim mrežama objavio duhovitu objavu koja se tiče "Zadruge".

Naime, Nemanja je sa sprata uslikao svoju majku kako bez daha prati "Zadrugu", a kao komentar je napisao: "Slobo, sekiraš mi porodicu", uz tužni smajli.

Kako te nije bilo sramota da me oženiš?! Kija saznala za Slobinu prepisku sa maloletnicom, pa u suzama napala Radanovića UŽIVO! (VIDEO)

Ova objava počela je velikom brzinom da se širi društvenim mrežama, najviše fan stranicama "Zadruge", a plejmejker Unikahe iz Malage zasigurno je nasmejao sve koji ga prate na Instagramu.

Printskrin: Instagram

Podsetimo, Telegraf je došao u posed Slobine prepiske sa devojkom koja se zove Slađa (puno ime i prezime poznato redakciji), o čemu smo upravo sinoć u emisiji uživo i pitali Slobodana.

Nakon toga, nastao je haos između njega i Kristine Kockar, o čemu više možete pročitati i videti OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • federer

    16. januar 2018 | 09:53

    Pa, celoj naciji ce da proradi stitna zlezda kad gleda koliko je lik bezobrazan. I posle svega sto je uradio on se breca na zenu, i zena mu je kriva. Lepo neko rece, usao kao fin momak a izaci ce kao Zmaj od Sipova.

  • Li

    16. januar 2018 | 13:51

    E ono sa Slobinom prepiskom... Pa Kijina tuga i bes i tuga. Uf! Ma svi smo izgledali kao ova gospodja.

  • top

    16. januar 2018 | 12:52

    Bravo za komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA