Posle optužbi da je kriva za incident između Mikija i Miće, Saška je izašla iz izolacije i odbrusila svima: Samo se Boga bojim, ja sam čista! (FOTO)

- Ne znam što su mene napali, šta ja imam sa tim - rekla je Saška Karan

  • 32

Posle incidenta između Mikija i Lepog Miće skoro svi ukućani su optužili da Sašku da je kriva za sve, i da je preterala sa svojim provokacijama.

Polomiću te! Pogledajte incident između Mikija i Lepog Miće! (VIDEO)

Posle ozbiljne svađe sa Banetom i izrečenih pretnji, Saška je odvedena u izolaciju da se malo smiri, a oko 21 čas se vratila u "Zadrugu" i kako kaže nije joj jasno što su svi nju napali kad je ona nevina u celoj priči.

- Ne znam što su mene napali, šta ja imam sa tim. Samo se Boga bojim, ja sam čista - rekla je Saška tokom razgovora sa Dragicom i dodala:

Printskrin: TV Pink

- Napali me Teodora, Matora, Đekson... Ženo božja, ja se nikog ne plašim, ako neko hoće da me udari, nek me udari. Mnogo gore stvari sam prošla.

- Ako bude kazne, ja je prihvatam - izjavila je Saška i nastavila:

Printskrin: TV Pink

- Ovi koji su za Mikija su se skroz razotkrili i protiv Miće i mene su.

Na kraju, Saška je ponovila da joj ne pada na pamet da prestane sa provokacijama.

Printskrin: TV Pink

- Imam da se mešam u sve što smatram da treba da kažem. Ko to ne može da podnese neka ide napolje - poručila je Karanova

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    24. januar 2018 | 22:13

    Dokle ce ova uspaljena babetina da se hvali da ona moze sve sto ona hoce i da je to njeno pravo imaju li ta deca neka prava ili su duzni da trpe Savkino i Micino vredjanje? Savka je tukla Macu prvo vece i nije kaznjena i sta to onda znaci? Ne dirajte Mikija.

  • Dusadusa Dusadusa!Dusan

    24. januar 2018 | 22:06

    Ne odobravam Mikijev potez ali Mica je zasluzio ovo,bilo je pitanje dana kada ce neko da ga nauci pameti zbog njegovog recnika,vredjanja i pametovanja.

  • boban

    24. januar 2018 | 22:05

    Ljudi bojkotujte rijaliti, dok ne izbace svraku-sasku , svi za Mikija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA