≫ 

Mislim da će ona teško da se opere od te mrlje... Teodorin brat progovorio o njegovoj sestri i Ćazimu (VIDEO)

- Mislim da velika većina želi da veruje da je ona bila sa Ćazimom. Ja nisam ovde da dokazujem da ona nije bila - rekao je Sava Džehverović

  • 12

Priča o Teodori i Ćazimu već uveliko je jedna od glavnih tema u "Zadruzi". O ovome je govorio u pevačicin brat Sava Džehverović, pri čemu je stao u odbranu svoje sestre.

Teodorin brat progovorio o pravom imenu svoje sestre!

- Mislim da će da se o Ćazimu priča bukvalno do kraja rijalitija. Mislim da će Teodora teško da se opere od te mrlje, zato što ljudima je teško objasniti... Mislim da velika većina želi da veruje da je ona bila sa Ćazimom. Ja nisam ovde da dokazujem da ona nije bila. Voleo bih da onaj ko misli, da veruje, ko govori da je Teodora bila sa Ćazimom pokaže i dokaže na neki način - priča Sava.

Na pitanje voditeljke Dušice Jakovljević zašto se zadrugari vraćaju na priču o Teodori i Ćazimu, Sava je odgovorio sledeće:

- Mislim zato što se Teodora kategorički brani, to ima sigurno udela... Na primer, Maca Diskrecija očito poznaje tu slabu tačku Teodorinu i onda potencira tu priču, a onda Teodora skače i još uvek nije prevazišla tu priču oko Ćazima. Ako ona zna, ako ona misli, ako je sigurno u to što priča, onda mislim da nema potrebe da se toliko brani. I mislim da to ima udela da se prolongira ta priča o Ćazimu baš zbog toga zato što potencira tu odbranu, a nema potrebe - rekao je Sava.

Pogledajte šta je Sava sve rekao o Teodori i Ćazimu:

Video gde Teodora Džehverović doziva Ćazima:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dime

    25. januar 2018 | 23:04

    Jednostavno nemaju za sta drugo da je prozivaju i kako da je provociraju pa zato je to sve oko Cazima toliko daleko otislo.

  • AH

    26. januar 2018 | 00:44

    Teodorin brat je sve rekao pametno i iskreno. Gordana nastoji održati vezu koja nema šansi da opstane. Bezveze.

  • Marko cg primorje

    26. januar 2018 | 08:04

    Nijedna se od cazima nevina nije vratila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA