≫ 

Anabela otkrila iz kog razloga Luni od 13. godine opada kosa!

- Ranije u detinjstvu, glava joj je bila puna pečata, a sada ima samo dva - rekla je Anabela

  • 49

Luna Đogani od svoje 13. godine ima problem sa opadanjem kose na nervnoj bazi, a sve je, kako kaže Anabela, počelo njenim i i Gagijevim razvodom.

Znaš kako se postaje šampion? Izađeš na teren kad je najteže i pobediš! Ceo Balkan šalje poruke podrške Nebojši Glogovcu koji se bori protiv teške bolesti!

Luna je teško podnela Gagijev i moj razvod, pa je počela kosa da joj opada u pečatima. Lekari su konstatovali da ima alopeciju. Koliko god da sam se trudila da je zaštitim od svih problema i reakcija koje izazove razvod, počevši od medija, preko komentara okoline i prijatelja, nisam uspela skroz u tome. I dalje me duša boli zbog toga. Nema šta sve nismo pokušavali - kaže Anabela.

- Videla sam da joj sve teško pada jer je veoma osećajna. Koliko god se njen tata i ja nismo slagali ona je želela da budemo srećna i porodica na okupu. svaki dan je imala stresove i nerviranja zbog zadirkivanja od drugara, kao i od naslova u novinama - dodaje denserka.

Foto: Instagram/anabelci

- Vodila sam je kod lekara. Išli smo kod psihologa kako bi se izborila sa stresnim situacijama i opadanjem kose, pridržavali se svih saveta i uputstava, ali nažalost ništa od toga nije pomoglo. Luna i danas ima isti problem, samo, hvala Bogu, u dosta blažem obliku. Ranije, u detinjstvu, glava joj je bila puna pečata, a trenutno ih ima dva. Ona je jako emotivna. Nema jak želudac da se izbori sa svim nedaćama - priča Anabela.

Kako kaže, kada Luna izađe iz Zadruge počeće da koristi neke meleme.

- Čim bude izašla iz rijalitija probaćemo i sa tim načinom lečenja. Sve lekove i sprejeve za koje smo čuli da pomažu makar malo, mi smo nabavljali i koristili, ali ne znam šta je od svega toga doprinelo njenom delimičnom ozdravljenju. Samo da joj se u Zadruzi ponovo ne pogorša stanje, zbog svakodnevnog stresa koji tamo doživljava. Sve vreme o tome razmišljam, posle svega što joj se izdešavalo, da mi se moje dete vrati zdravo i normalno - poručuje Anabela.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    31. januar 2018 | 13:37

    Cuj stres zbog novinara a ne zbog svadja u braku i u periodu razvoda,kako je sama anabela rekla gostujuci kod Amidze u vreme razvoda

  • Ina

    31. januar 2018 | 13:32

    Patetika, patetika, patetika!!! Da se Anabela trudila da zaštiti decu od stresa, ne bi se ljubila i svašta radila sa Mladenom u VB, a deca je gledala na TV-u. A jadna Luna je patila zbog razvoda svojih roditelja, a sama uništila tuđi brak. Fuj!!!

  • Svasta

    31. januar 2018 | 16:49

    Anabela bolje da si se posvetila cerkinim koliko vidim brojnim zdavstvenim problemima umesto sto izjavljujes da ces joj platiti silikone u grudima, a Gagi pre neki dan izjavio da ce joj platiti opraciju nosa. Devojka je opterecena izgledom, a ti joj punis glavu time, izjavljujes da ste vi fatalne zavodnice, kao da je biti lep i zavodljiv najvaznija stvar u zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA