≫ 

Grmi Zadruga zbog kamera u WC-u! Matora pobesnela, Luna optužila Krunićku, a ona onda svima jednom rečenicom ZAPUŠILA USTA za sva vremena! (VIDEO)

Među zadrugarima nastao je totalni haos zbog uvođenja kamera u svaki toalet koji postoji u rijalitiju

  • 3

U Beloj kući nastao je haos među zadrugarima zbog saznanja da će im uskoro biti postavljene kamere u WC-u, kako je navedeno u pismu Velikog šefa. 

Filip u krevetu rekao Kiji VOLIM TE, a njen odgovor ni u ludilu nije očekivao! (VIDEO)

Budući da ni posle nekoliko opomena nisu ispoštovali pravilo da ne odlaze zajedno u WC i ne skidaju bubicu pri odlasku tamo, Veliki šef više nema milosti, te će zadrugari uskoro i u WC-u biti izloženi radoznalim pogledima gledalaca.

- Ja sam dušu prodala đavolu i ogolela svoju intimu samim tim što sam došla ovde. Ovo je već ozbiljan korak. Osećam se kad sednem na WC šolju da će go*no samo da mi se uvuče, ne znam kako ću to istrpeti - rekla je Matora, kojoj se ovo nimalo nije dopalo.

Printskrin: TV Pink

- Mnogo sam se iznervirala. Suzdržavam se u krevetu što ne smem da se počešem, a kamoli nešto drugo. Svi smo mladi ljudi, imamo potrebe... Jako mi je krivo što ćemo svi da ispaštamo - dodala je, govoreći kako za to krivi Jelenu Krunić.

Printskrin: TV Pink

- Ja uopšte ne krivim Jelenu. On je ovde 5 meseci, on je taj koji je bio i sa Anđelom i sa Minom po WC-ima, njega su opominjali... - ustala je Luna misleći na Đeksona, a on se iznervirao pa popeo na sto!

- Ne, nisu me opominjali zbog toga! Prelomilo se na nama ovde! Sanja, ne ku*či se, dva meseca ćutim ovde, dok se svi ku*če! Ružan sam, ali nisam debil! - vikao je Đekson.

Printskrin: TV Pink

A onda se umešala Jelena Krunić i bez dlake na jeziku rekla šta misli!

- Samo bih volela da pitam parove je l' vam je gore to što vas tamo niko nije video, ili vam je gore što po Jutjubu ima ko zna koliko ovih pregleda gde se je*ete po krevetima! Ovde najveći problem prave parovi! - rekla je Jelena, a rasprava se nastavila Sanjinim priznanjem da ima hemoroide...

BONUS VIDEO: Pogledajte ko je do sada napustio Zadrugu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA