≫ 

Miljana pala u nesvest, učesnici pretrnuli od straha, obezbeđenje je hitno iznelo iz Zadruge! (VIDEO)

Trudna Miljana izgubila je svest usred puštanja snimaka

  • 12

Nakon gostovanja Miljanine majke i sestre u studiju, zadrugarima su već tradicionalno četvrtkom počeli da puštaju snimke onoga što su govorili ili radili u poslednjih nedelju dana.

Pušten je i snimak u kojem Miljana Kulić govori kako joj se Marko Janjušević Janjuš lažno zakleo u ćerku da su joj Luna i Sloba ukrali neke namirnice, a nakon rasprave Kulićeva je ostala bez svesti!

Posle sukoba između Miljane i Lune, Anabela i Miljanina majka se srele OČI U OČI, evo šta su rekle o ćerkama i skandalu! (VIDEO)

Miljana je sedela na garnituri, a kada se "srušila" zadrugari su odmah pritrčali, dok su neki i vrištali ne znajući šta da rade.

Obezbeđenje je Miljanu hitno iznelo iz Zadruge, a lekarska pomoć odmah joj je ukazana.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    9. februar 2018 | 10:47

    Miljana je pala u nesvest baš noć kad joj je majka u studiju, a isto je uradila i Luna na početku - baš kad je Anabela bila u studiju Luna se srušila i izvodili su je napolje. Providno je. Izvode ih da se vide.

  • lka

    9. februar 2018 | 12:40

    Iskreno sam mislio da je stvarno pala u nesvest i zao mi je u jednu ruku , u drugu ruku ne , odrasla je punoletna moze da odluci sta ce.Pitam se samo kakav je to mozak da u ovakvom okruzenju ,bude trudnica.A pisle citanja komentara,shvatio sam da ima mogucnosti da je sve iscenirano, posto to produkciji uopste nije strano.Bidim Dusuca se potresla, i uostalom objasnice ona to nama budalama.

  • Sasa

    9. februar 2018 | 09:36

    Ljudi zvedite je iz zadruge....imacete veliki problem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA