Prvo idem Divnu da otmem, a onda i njenu ćerku! Prvi muž učesnice Zadruge otkrio kako planira da upadne u rijaliti!

- Nijedna starleta, pevačica nikada nije niti će da doživi ovo što će Divna da doživi - ubeđen je Almir Asanović

  • 20

Almir Asanović, prvi muž Divne DNK, došao je juče iz Novog Miloševa došao u Beograd, da bi, kako tvrdi, oteo bivšu ženu iz Zadruge.

Ukućani ne znaju šta im se sprema, sledi potpuna ludnica! Večeras 12 takmičara izlazi iz Zadruge! (VIDEO)

- E, ovako. Rešio sam da otmem Divnu i zato sam došao iz svog sela. Avion sam parkirao na tajnoj lokaciji i odatle ću da preletim i da sletim pravo u Šimanovce. Ne zanima me što mi pojedinci tupavci ne veruju da sam pilot, ja odlično znam da vozim i videćete kako ću to da učinim "migom 28". Prvo ću da uletim u dvorište i kamere televizije "Pink" će to da snime. Sve će da izgleda kao na filmu, a u stvari je rijaliti. Nijedna starleta, pevačica nikada nije niti će da doživi ovo što će Divna da doživi. Sve će tamo u rijalitiju da budu ljubomorne na nju. Ma, ima da crknu od muke. Misliće: " Gle grbava Divna, a šta bivši muž za nju čini" - priča Almir.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

On kaže da ga je Divna razočarala, zato što ga je javno vređala u rijalitiju i da pod hitno mora da je prevaspita.

- Ona je skroz izgubila kompas. Izvređala me je, a ja sam joj tepao: "Lolo moja, ljubi te Almir tvoj. Dušo moja, živote najlepši", a ona na mene drvljem i kamenjem. Prevaspitaću je ja! Imam metode koje deluju na nju. Pa, ipak smo mi živeli zajedno i ja znam kako treba da se ponašam sa njom. To ni Marko ne zna. Ona će uz mene da procveta. Samo neka uzme taj honorar i ja ću da je vodim na lečenje. Ja znam i kod kog lekara treba da se izvrši operacija, koja nije ni malo jednostavna - kaže Almir.

Printskrin: TV Pink

Asanović nema nameru da otme samo Divnu već i njenu ćerku Kristinu, koja je još uvek u hraniteljskoj porodici.

- Prvo idem Divnu da otmem, a onda i devojčicu. Pa taj blentavi Marko, koji maltretira Divnu, i ne zna da gleda to dete. Njemu je ona samo teret. Bolje će joj biti kod mene, u mom skromnom kućerku, nego tamo u toj praznoj kući. Pa, onda kad se Divna izleči, imaćemo seks i ja ću da joj napravim jednog sina. Rodiće mi dete! To će biti moj naslednik - završava Almir.

Printskrin: TV Pink

Divnin sadašnji muž Marko Kocić neće da se prepire sa Almirom, za koga kaže da je nebitan.

- Taj može samo da sanja o mojoj ženi. On nju nije mogao da zadovolji kao ja i bolje da joj ne prilazi jer ću onda i ja da doletim. Podržavam Divnu da što duže bude tamo jer moramo da rešimo problem s grbom čim se rijaliti završi. Želim da moja žena bude prava kao strela. Ja sam je zavoleo bez obzira na to što je grbava. I dobra je i u krevetu. Ali biće još bolja kad se to završi - poručuje Kocić.

Daljinac

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    13. februar 2018 | 18:16

    Ma jarane veca fora je da dodjes podmornicom.Zamisli samo kakvo ce to iznenadjenje biti kad podmornica izroni iz bazena...Razmisli jos malo!!!!

  • NS

    13. februar 2018 | 16:04

    Almire mukico, nije tebi mesto u Zadruzi, već u nekoj ustanovi, mada je i Zadruga puna takvih kao ti. est

  • dragana

    13. februar 2018 | 16:35

    Dal ovo stvarno postoji?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA