Prve izjave Anđelovog ujaka! Evo šta kaže na Gocine žestoke optužbe na njihov račun i tužbi koju podnosi protiv nje!

- Mene je sramota da idem po sudovima da se blamiram, ali ovo je prešlo svaku granicu - rekao je Anđelov ujak Predrag Peđa Ranković za Telegraf

  • 19

Anđelo Ranković zbog veze sa Teodorom Džehverović prolazi kroz pravi haos u Zadruzi, naročito otkad je u rijaliti ušla i Teodorina majka Goca. Međutim, najveća drama izbila je kada je Goca pre nekoliko noći iznela šokantne tvrdnje i optužbe na račun Anđelovog ujaka, beogradskog frizera Predraga Peđe Rankovića.

Da mogu, svi bi me nožem izboli! Uplakana Luna pukla, hoće da ide kući, besni Sloba hoće da prebije sve koji su prozivali Đoganijevu! (VIDEO)

Anđelova porodica sve do sada je ćutala, ali se Peđa sada konačno oglasio za naš portal.

Kako kaže, on i Anđelova majka Ljiljana nijedan intervju do sada nisu dali u kojem su na Teodorin račun izneli šokantne optuzbe poput te da je bila u vezi sa Žikom Jakšićem.

- Ovo je sve otišlo predaleko. Anđelo se jako sekira zato što mu je ona prenela neke informacije iz spoljnjeg sveta, a svi dobro znaju da mi nikakve intervjue nismo davali. On sada ne zna da li je to što ona priča istina ili nije. Mi ništa nismo rekli. Ja sam dao jedan intervju u kojem sam rekao da mi se ne sviđa koncept rijalitija, a to je bilo pre pet meseci - kaže Peđa.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Mi njega podržavamo u svemu, on je odrastao čovek. Podržali smo ga i kada se selio u Dubai... Njegov izbor, njegova stvar - dodaje Ranković.

Podsetimo, Goca je Anđelu rekla kako je njegov ujak homoseksualne opredeljenosti, a spomenula je i pevačicu sa kojom Peđa ima ćerku, pa je i na tu temu iznela niz šokantnih informacija.

Printskrin: TV Pink

U želji da odbrani svoju porodicu Anđelo je nakon tog haosa ispričao neke stvari o privatnom životu svoje porodice i svog ujaka, ali Peđa kaže da mu ne zamera jer je tamo gde jeste.

- Oni posle izvesnog vremena nisu svesni gde se nalaze, ali ja njemu ne zameram na tome što je izneo neke stvari iz svog intimnog zivota, odnosno našeg. Nemamo mi šta da mu zamerimo, ničega se u životu ne stidimo - kaže čuveni beogradski frizer.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Poslednja stvar za koju smo ga pitali jeste da nam prokomentariše saznanje da je protiv Goce podneo tužbu, te da će putem suda isterati istinu na videlo. Međutim, Ranković nije želeo konkretno da odgovori na ovo pitanje.

- Mene je sramota da idem po sudovima da se blamiram, ali ovo je prešlo svaku granicu - rekao nam je Ranković koji je, kako smo saznali, vec pribavio sve snimke za koje smatra da su sporni, i predao ih svom pravnom zastupniku.

(i.cicovic@telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.A

    18. februar 2018 | 04:11

    Ova Goca komentarise ljude i pljuje a kaze Andjelu ti nemozes bez Majke i Uje,a ona usla u Zadrugu da bude kraj cerke.Ko je ona da onako isproziva te ljude u Andjela a Teodora cuti dok joj mama napada decka.Obadve su za mene dno dna.

  • Beograd

    17. februar 2018 | 23:44

    E bravo neka je podneo tuzbu

  • Dejan

    17. februar 2018 | 23:08

    Majka i cerka su katastrofa....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA