≫ 

Goca posle svega što se desilo ustala i uputila jasnu poruku Anđelovoj porodici! (VIDEO)

Iako je malo ko očekivao da će Goca ovako da reaguje, ipak jeste

  • 0

Nedelja iza nas u Zadruzi je obeležena svađom između Anđela Rankovića i Goce Džehverović, koja je u jednom trenutku čak i prekinula vezu svoje ćerke Teodora i Anđela.

Mnoge ružne i uvredljive stvari su izrečene, Goca je o Anđelovom ujaku Peđi Rankoviću rekla ono zbog čega će završiti i na sudu, a nakon svega za porodicu Ranković imala je vrlo jasno poruku.

Mi nikada nismo bili drugovi! Kijin dečko konačno progovorio i otkrio da li je Kristina varala Slobu s njim

Naime, Goca je prethodne noći ustala i obratila se direktno Anđelovoj mami Ljiljani i ujaku Peđi, rekavši ono čemu se malo ko nadao.

- U njihovu vezu su umešane naše porodice. Kada su se pomirili, ja sam shvatila da ne mogu jedni bez drugih. On se odriče sebe, ali da podržava svoju majku, to je meni malo čudno. Razmišljala sam se šta on uopšte želi sa Teodorom, ako zna da njegova majka... Nismo problem mi Džehverovići, nego Rankovići, ali to on ne može da prihvati - počela je Goca.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja bih zamolila gospođu Ljilju da shvati koliko ovaj dečko voli Teodoru i da mi ne možemo da stanemo na put njihovoj sreći. Ja ne želim da rušim tu sreću, niti da on bude nesrećan da pada u depresiju, niti moja Teodora. Ja neću da spominjem ni ujaka ni mamu. Ja stojim između Teodorine veze i njene sreće. Ja želim da moja ćerka bude srećna sa onim sa kim bude, a ne da se meša mama, i da troši energiju na tetku, babu, strinu... Neka bude svima jasno da oni jedni bez drugoga ne vole... Ja želim njima sreću, Porodica Ranković apsolutno me uopšte ne interesuje - rekla je Gordana.

Ostaje da vidimo šta će Ljilja i Peđa da kažu na ovo, i da li će Goci preći preko ponašanja prema Anđelu.

Ekipa Telegrafa uspela je da stupi u kontakt sa Peđom koji je po prvi put za medije iskreno prokomentarisao haos koji je izbio na relaciji Teodora-Anđelo-Goca. Šta je rekao i zbog čega će se sa Gocom verovatno naći i na sudu pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA