≫ 

Miljana doživela nervni slom, htela da se naguta lekova, pretila da će da preseče vene, obezbeđenje je u poslednjem trenutku sprečilo! (VIDEO)

Miljana se žalila na loše psihičko stanje a uzrok tome bio je nedostatak cigareta i hrane

  • 33

Miljana Kulić je prošle noći u Zadruzi napravila čitavu pometnju među zadrugarima. Ona je prvo pokušala da preskoči ogradu, pa je pala i povredila se, a zatim je stajala kod kapije i vikala da joj otvore, kako bi napustila rijaliti.

Pošto joj to nisu ispunili, Miljana je počela da razbija i baca sve što joj se našlo pod rukom.

Jedna je imala 80 odsto glasova, a druga samo 20 odsto! Obe su se načisto pogubile u igri, evo koja je izbačena iz "Zadruge"! (FOTO) (VIDEO)

Nakon toga otišla je na razgovor kod drveta mudrosti.

Printskrin: Dailymotion

Kulićeva je tu otkrila da se psihički ne oseća dobro, jer je hvata napad panike, a žalila se i da joj nedostaju cigarete i hrana zbog čega je dodatno nervozna.

Printskrin: Dailymotion

Pošto razgovor nije tekao u dobrom smeru, Miljana je uzela svoj neseser sa lekovima i otišla u kupatilo, govoreći kako će popiti sve lekove koje ima u torbici. Međutim u tome nije uspela, jer je obezbeđenje stiglo na vreme. Oduzeli su joj sve lekove, a ona je besno izašla napolje.

Printskrin: Dailymotion

Nakon toga Miljana je u dvorištu našla ostatak šolje koju je ranije polomila, pa je uzela jedan komad kako bi sebi prerezala vene. Međutim, obezbeđenje je dostrčalo i sprečilo ju je da se ozbiljno povredi.

Pogledajte kako je Miljana besnela, dok su zadrugari i obezbeđenje pokušavali da je smire:

BONUS VIDEO: Pogledajte ko je sve napustio Zadrugu do sada

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    19. februar 2018 | 10:20

    Pa ona je psihički nestabilna,ne znam sta ce tu..Izbacite je napolje osim histerije i napada hipohondrije nista od nje nismo ni videli..Nadam se da je posle ovoga niste vratili u Zadrugu.

  • Ferrari909

    19. februar 2018 | 13:49

    Prednjenepčana imala svoj kadar sinoć.....šta reći osim teško njenom detetu sa svima njima ako dočeka da se rodi živo i zdravo.

  • Dusadusa Dusadusa!Dusan

    19. februar 2018 | 10:20

    Није јој место у ријалитију, а и није доминантна,Матора је за њу махер па јој остаје да лудује и прети,да хоће да попије све лекове попила би а не да обавештава да би обезбеђење спречавало и правила фаму око себе,блесава особа.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA